Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalého podvodníka Jimmyho Kilmartina chytí detektiv Little Junior Brown a nabídne mu výhodný obchod: svobodu za to, když se stane informátorem. Jimmy se takto dostává mezi dva nemilosrdné světy gangsterů a vládních agentů, před kterými se snaží navždy uniknout... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojice herců David Caruso a Nicolas Cage mi většinou nahání „husí kůži“ – hlavně tedy jejich herecké výkony, ale občas se i oni dokáží překonat a zahrát své role dobře (dobře znamená průměrně). A v tomto případě tomu tak bylo. Cage se mi líbí víc v rolích „tvrďáků“, než úlisných „romantiků/dobrodruhů“. Co se samotného příběhu týče, tak tvůrci nepřišli s ničím novým, co by tu už nebylo, ale jejich štěstím bylo, že dokázali alespoň místy vytvořit vcelku snesitelnou atmosféru a objevilo se tu několik pěkných autíček, které potěšili mé očka… ()

cabaday24 

všechny recenze uživatele

necekal jsem zadnej zazrak a dobre jsem udelal, dej a chovani postav postrada jakoukoliv logiku, navic hlavni hrdina ( Caruso) je fakt odporne zrzavej a dost nesympatickej, takze mozna bych zvladnul cernobilou verzi, ale tohle bylo fakt slaby. Cage alias malej Junior to aspon trosku drzi nad vodou, ale moh dostat trosku vic prostoru ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bývalý zloděj aut a podvodník Jimmy Kilmarten (David Caruso) by se rád polepšil, ale přátelství s pochybnýma elementama mu to docela znemožňuje. A jelikož se tak dlouho chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne, netrvá dlouho a Jimmyho zabásnou. Prokurátor Zioli mu však nabídne dohodu, jen mu musí pomoct zabásnout místního mafiánského šéfa Juniora Browna (Nicholas Cage)... Ač nabit hereckými hvězdami (David Caruso, Nicholas Cage, Samuel L Jackson, Helen Hunt, Ving Rhames, Philip Bake Hall) jde o docela tuctovou detektivku, která nepřináší ani co by se za nehet vešlo nových napádů nebo zvratů. Takže něco mezi 2 a 3 hvězdičkama - vyšší hodnocení dávám kvůli skvělému Nicholasu Cageovi, jeho "nemocnej mafián" je prostě dokonalej... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pracovníci castingu byli nejspíš hodně schopný, když se jim do takovýho nevýraznýho, nudnýho až podprůměrnýho snímku podařilo obsadit tolik známejch tváří. No co, aspoň jsem viděl Davida Carusa alias legendárního Horatia z CSI: Miami v celovečeráku. Nejlepší je ale vyšinutej astmatickej Cage zvedající na bench pressu místo čínky jednu buchtu - asi jediná scéna, která fakt stojí za vidění. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Film zlyháva len v dvoch úrovniach. Aj to v jednej len z časti. Tou je herecká, ktorú zahanbil Caruso. Mohla to byť, popri toľkých hviezdach, jeho životná rola a on ju takto zbabre. Týmpádom zlyháva aj ďalšia a tou je pokus o drámu. Obe sú ale len malou škrupinkou veľkého obalu, ktorý dotvára hlavne vysoká dávka napätie, potešiteľný scenár, pár zvratov, ktoré sa konečne hodili tam, kde mali byť a hlavne psychopatická rola Nica Cagea, ktorého mad-mani stoja za to! 75%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v legendární věznici Sing-sing v Ossinigu na Hunter Street 354 a ve státech New York a New Jersey. (Terva)
  • Filmový klub je ve skutečnosti malou nevyužívanou obchodní kanceláří, stojící hned vedle restaurace McDonalds v městské části Queens v New Yorku, která byla designérem Melem Bournem upravena speciálně pro potřeby filmařů. (Conspi)

Reklama

Reklama