Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalého podvodníka Jimmyho Kilmartina chytí detektiv Little Junior Brown a nabídne mu výhodný obchod: svobodu za to, když se stane informátorem. Jimmy se takto dostává mezi dva nemilosrdné světy gangsterů a vládních agentů, před kterými se snaží navždy uniknout... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Trochu mne překvapuje řada odmítavých reakcí. Film mi tak špatný nepřipadal. Cage se ve své netypické roli záporáka docela překonává a místy předvede i více než své klasické výrazové prostředky (rozumněj standardní tři obličeje). V tomto filmu jsem poprvé zaznamenal nenápadného hlavního hrdinu Davida Carusa (který se svým výrazivem také dost šetří - ovšem ke slávě mu později v seriálu Kriminálka Miami stačil pouze jediný výraz, takže zde se ještě docela odvázal). ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Cage a jeho prielomový rok. Oskarový alkoholik v Leaving Las Vegas a testosterónová mašina na drsné pohľady v Polibku smrti. Junior bohužiaľ nebol hlavnou postavou filmu a scenár mal úroveň 6. dielu 3. série krimi seriálu. Mohla byť z neho kultová postava, chlapácky magor za ktorého by sa nehanbil ani De Niro, ale skončil len ako ťažný kôň príbehu. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Není jednoduché pohybovat se mezi gangstery a dělat pro vládní agenty. A tím se musí podrobit hlavní hrdina (David Caruso) tohoto snímku za získání svobody. Vyprávění příběhu nikam nespěchá a snaží se vybudovat trochu dramatičtější atmosféru, což se vcelku daří. Rytmus občas zaskřípe, ale to nijak nevadí. Akční scény to opět vyrovnají. Pravda, moc jich tu zase není, a tak přijdou na řadu psychošílenosti záporné postavy ( Nicolas Cage ), které bych mu až věřil. Celkově je to nenáročný film, pro nenáročné diváky. ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Ani si nepamätám kedy som sa naposledy tak neuveritelne nudil pri thrilleri. Správna dávka napätia by už z názvu tohoto žánru malo byť samozrejmosťou ! Asi ma okolitý autori komentárov zlynčujú ale mne pripadal Nicolas Cage( inokedy u mňa R.E.S.P.E.C.T.) vo svojom teplákovo - šušťákovom outfitte viacmenej smiešny než "skvelý" či "lahúdkový". Taktiež David Caruso na mňa pôsobil ako kulisa z House of wax. Proste obrovské sklamanie. ()

Richie1 

všechny recenze uživatele

Ani množství známých herců film nezachránilo. A navíc hlavní postavu zahrál David Caruso, který mi je už od pohledu velmi nesympatický a i jeho herní projev je velmi slabý. Film je u mě propadák - když jsem ho náhodou začal sledovat podruhé a uvědomil si, že jsem ho už jednou viděl, vypnul jsem televizi a šel radši spát :-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v legendární věznici Sing-sing v Ossinigu na Hunter Street 354 a ve státech New York a New Jersey. (Terva)
  • Filmový klub je ve skutečnosti malou nevyužívanou obchodní kanceláří, stojící hned vedle restaurace McDonalds v městské části Queens v New Yorku, která byla designérem Melem Bournem upravena speciálně pro potřeby filmařů. (Conspi)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes v roce 1995. (Terva)

Reklama

Reklama