Reklama

Reklama

Schumacher

  • Německo Schumacher
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument, který se pomocí exkluzivních rozhovorů a archivních záběrů pokouší vystihnout osobnost sedminásobného mistra světa ve formuli 1 Michaela Schumachera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Legenda Šumi, jaký je to závodník, jak vyrůstal a jak byl vychován, proč závodil s takovými démony, s jakými závodil a jaký byl ve srovnání se závodníkem člověk. Ta lidská stránka mě zaujala asi nejvíc. O té se nikdy nikde moc nepsalo. Závodní zápal a absence sebereflexe, to je známá věc, ale zajímavý byl pohled s odstupem od lidí okolo incidentů. Z pohledu fanouška mě trochu mrzel pocit, že Šumi nebyl nijak výjimečný závodník, když po přechodu k ferari dlouhé roky nezískal titul. Ale zmínka, že tituly nebyly to, co ho hnalo dopředu, byla příjemná. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nejen, že se vrátíme trochu v čase a osvěžíme si dávno zapomenutý momenty v kariéře jednoho z nejslavnějších závodníků historie F1, ale nakoukneme i pod pokličku jeho osobního života. Jako bonus nás zde doprovází spousta legend. Autentický záběry samozřejmě taky chybět nemůžou. Michaelovi popřát co nejdelší život, ovšem otázka zda se to životem dá nazvat... Těžko říct, faktem je, že ikonickou legendou F1 navždy už nesmazatelně zůstane! 75% ()

Reklama

Stružák 

všechny recenze uživatele

Schumachera a Ferrari mám k zbláznění rád, ale tenhle dokument zas až taková paráda není. Něco tu možná přebejvá, hodně věcí tu zbytečně chybí, něco je tak nějak divně napřeskáčku. Na rozdíl od perfektního dokumentu o Sennovi je Schumacher kouskem, kterej si laik neužije a nevychutná, bude se ztrácet. Já jsem se neztratil, ale znovu se na tohle asi koukat nemusím. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Lvi vycítí, když se objeví nový lev." Netradiční dokument o jezdecké legendě. Tady se Schumachera nikdo nesnaží glorifikovat do role bezchybného boha. Zde je zfilmována jeho komplikovaná osoba i jeho slabiny. Výborně je zachyceno jeho zápolení se Sennou v roce 94. Zářivé začátky u Benettonu i počáteční strasti u Ferrari. Škoda jen toho studeného konce. 8/10 ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Tento dokument mě za srdíčko bohužel nechytl, čekal jsem vic. F1 Drive to Survive od Netflixu je o nekolik levelů výše. Schumachera jsem měl rád v Bennetonu, ve Ferrari už ne. Ani tak jsem se nedozvěděl nic nového či zajímavého. Dronové záběry na zasněžené francouzské hory a staré rodinné fotky filmu nepomohli. Škoda. ()

Reklama

Reklama