Reklama

Reklama

Schumacher

  • Německo Schumacher
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument, který se pomocí exkluzivních rozhovorů a archivních záběrů pokouší vystihnout osobnost sedminásobného mistra světa ve formuli 1 Michaela Schumachera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Stružák 

všechny recenze uživatele

Schumachera a Ferrari mám k zbláznění rád, ale tenhle dokument zas až taková paráda není. Něco tu možná přebejvá, hodně věcí tu zbytečně chybí, něco je tak nějak divně napřeskáčku. Na rozdíl od perfektního dokumentu o Sennovi je Schumacher kouskem, kterej si laik neužije a nevychutná, bude se ztrácet. Já jsem se neztratil, ale znovu se na tohle asi koukat nemusím. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Michael Schumacher je pro mě jedna z největších osobností sportu vůbec. Každý sport má někoho, kdo je až synonymem pro právě onen sport. A pro Formule 1 je to právě Schumi! Bohužel jsem nikdy neviděl jediný závod, jelikož jsem ještě nebyl mezi živými. Ale i tak jeho jméno je spojeno s Velkými Cenami ať už jel či nikoli. Taky kdykoli jsem si v dětství zapnul F1, tak jsem chtěl jet jen a jen za Michaela a tu jeho "rudou stíhačku"! Usměvavý, talentovaný Němec ve svetru, který působí jako žijící bůh v penzi... Vzpomínám si živě na den, kdy v Televizních Novinách řekli zprávu o Michaelově nehodě... Neskutečné jak velké embargo na jeho zdravotní stav je, ale přesto se měsíc, co měsíc objeví článek, že je na tom tak či tak, nebo kolik peněz jeho léčba stojí... Chtěl bych zažít den, kdy by vystoupil před lidi a vzkázal nám všem, že tu stále je mezi námi! Tenhle dokument mě moc bavil! Pestrý průřez jeho kariérou, dobře vyvážený osobní a "závodní" život. Ale vzhledem k jeho současné situaci je vlastně každý záběr na něj neskutečně emotivní... Netflix sportovní, osobností dokumenty umí! Jen tady se dalo podle mě více ždímat to drama ze závodu, není to tak neskutečně strhující jako Last Dance.. Věřím, že nám k tomu Michael jednou něco taky řekne! 90% ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Respekt a uznání! Tomudle týpkovi sem dycky fandil, i když sem nikdy v životě neviděl celej závod F1. Je to hodně dobře poskládanej dokument, ve kterým jsou starý záběry, rozhovory... Asi nejvíc mě bavily ty momenty bezprostředně po vyhraných MS, moc pěkný. Nevěděl sem, že se potkali na dráze se Sennou. Každopádně to, co teď jeho rodina prožívá je strašný... ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Jako Schumiho fanoušek jsem doufal, že se dozvím něco nového z historie, nebo naopak jeho současnosti... a nic. Dostal jsem jen dvouhodinové shrnutí závodní kariéry, pár záběrů ze závodů, několik mluvících hlav, a konec. Sice hezky zkompilováno, ale totálně bez emocí, nebo nějakých zákulisních informací. Prostě nezajímavý průměr. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Myslím si, že s otcom by sme si rozumeli. Pretože hovoríme rovnakým jazykom, jazykom motoršportu. Myslím nato dosť často. Vzdal by som sa všetkého, aby som to mohol mať.“ Pekný dokument, z ktorého som sa dozvedel zopár faktov, o ktorých som predtým netušil, no zároveň musím skritizovať, že veľa momentov Schumiho kariéry bolo vynechaných (Suzuka 1998, koniec sezóny 1999 a prakticky celé úspešné obdobie po roku 2000). Palec hore dávam Damonovi Hillovi a Eddiemu Irvineovi, ktorí mali x dôvodov nepodieľať sa na tomto dokumente, no napriek tomu účasť neodmietli. Najviac emotívne však boli rozhovory s rodinou, hlavne s manželkou Corrinou, ktorá povedala jednu veľmi krásnu vetu, a síce, že nikdy si nekládla otázku prečo sa to stalo práve im, pretože takéto veci sa proste stávajú aj iným. 60 % ()

Reklama

Reklama