Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

Psema 

všechny recenze uživatele

Netflix dokáže očividně vytvořit hit i z něčeho, co se mu dva roky válí na skladě. Ale zaslouženě. Když člověk odhodí předsudky, musí se tomu uznat neskutečná produkční kvalita a především dobře vymyšlený koncept, který rychle vtáhne a dokáže donutit neustále pokračovat až k samotnému finále. Největší trumf je - jako kdysi v případě Vyvolených v ČR - dobře vybrané obsazení, ve kterém jsou jak poloretardi, tak sympaťáci, takže si tam člověk najde svoji porci bizárů, šokujících odhalení i upřímné romance. A je potřeba ocenit, že některé rozpravy mezi páry dokáží docela slušně reflektovat jak vztahové (first world) problémy současnosti, tak univerzální témata. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a experiment, který dokáže pobavit. Pár slabších míst bylo to ano, ale buňky či svatby na závěr to bylo opravdu něco, co se nevidí. Navíc když se dobře zvolí postavy, které jsou sympatické a každá odlišná, máte z toho solidní porci zábavy. U svatby se teprve ukáže realita a ne pro každého je láska slepá. Solidně natočené, dobře sestříhané, zvládnuté napětí i emoce. Nebýt těch pár slabších dílů, nebál bych se dát klidně plný počet. ()

Reklama

boogieman 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa takáto vec hodnotí, keďže to neuveriteľne záleží na tom čo z toho človek chce dostať. Na jednej strane je to katastrofálna sračka, na strane druhej sa tu dá nájsť množstvo fascinujúcich náhľadov do toho akým spôsobom je v súčasnosti realita dramatizovaná v mainstreamových médiach, a nielen to. To samozrejme nie je primárny účel tejto show, ale tak nejak to tam je, a kto chce sa tým môže zaoberať. Nakoniec však asi prevláda ten pocit toho že je to sračka - ale pozor - ak bude druhá séria, je možné že si to pozriem. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jessice je 34 a do budoucna plánuje tři děti, podle svých slov však ještě není úplně připravená na trvalý vztah. Tenhle pořad je moje guilty pleasure na Netflixu, koukáme na to u mě po večerech a často se nemůžeme přestat smát. Já mám tyhle “sociální experimenty“ docela rád, je to uhozené úplně ve všech směrech, špičkou ledovce je potom jak ti lidi utíkají od oltářů to je naprosto over the top. Prostě parta mladých debilních američanů co si hrají na lásku, vyjimku tvoří jen Lauren a Cameron, ti ničí úplně všechny stereotypy, jak vztahové tak rasové. Takže na večer ke zasmání je to ideální a rozhodně lepší než Too Hot to Handle, který naprosto nesnáším. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jeto nyní nejůspěšnějšírelity show na českém Netflixu A to díky pečlivé dramaturgie a autentičnosti. Během pár dní se z 15 mužů a žen rychle vydělí páry se silným emocionálním poutem. Nic za účast nedostanou. Jen lásku. Všichni jsou vybrání mladí a pohlední, finančně celkem zajištění. Tím že se lidé ne Navíc počáteční izolace a komunikace jen skrze hlas vynechává ze hry spoustu věcí od fyzického vzhledu po rasu a má zvláštní psychologický efekt. Lidé se v této poloviční anonymitě rychleji otevřou, v řádu dnů vznikají intenzivní pouta. A pak si všichni účastníci, kteří se takto zasnoubili, musí tváří v tvář říci, zda může být podobné pouto základem funkčního vztahu. Show odbourává rasové předsudky. Shlédl jsem jen jeden díl, kde se spároval běloch s černoškou. Ta byla celkem fajn , ale nedovedu si představit že by ho mohly odulé rty přitahovat. To nepoznal po hlase černošský přízvuk? ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama