Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

Kienast 

všechny recenze uživatele

Zbytečně zdlouhavé mdlé mystery drama, které mi dost připomnělo film "Pod povrchem". Hororem bych to určitě neoznačoval. Amanda Seyfried je tu v pohodě, větší problém jsem měl s manželem, který je otravný, vlezlý a nesympatický. Určitě to není nějaký průšvih, ale nefunguje to v žádné rovině, na horor málo strašidelné, na drama málo emocionální a na thriller málo napínavé. Film tak možná víc ocení ženy. 4/10 ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašně nudná záležitost, ve které se pomocí zdánlivě reálného konání postav na pozadí znepokojivé a mystické atmosféry tvůrce snaží ucopit neuchopitelné. Kecy, prostě nenapínavý a nezajímavý příběh, jehož atmosféra je přinejmenším nezáživná, dialogy fádní a herecké výkony průměrné. Tudíž není mc na co koukat. hudba táhlá. Za mne protrpěná jedna hvězďule. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím, co jsem čekal. Subtilní Amandu Seyfried v posledních letech docela můžu, naopak příběhy s nadpřirozeným tajemstvím spjatým s pohnutou historií nějakého odlehlého domu méně. Do něj se přestěhuje mladý pár s malou dcerkou. Ona se razantní změnou obětovává dominantnímu manželovi, který na venkově našel práci na soukromé vysoké škole. Sama je restaurátorkou, která bojuje s poruchou příjmu potravy (což pro děj nakonec nemá žádný význam), a která brzy začne přicházet na lži, které jejího milého provázejí. A do toho ještě barák s temnou minulostí… Každopádně tvůrci scény sympaticky ladí do let minulých, má to takovou melancholickou náladu, děj drží divákovu pozornost. Na palec nahoru jsou i herci a jejich výkony. Jenže holt musíme ctít žánr, takže se kupředu derou lekačky a mysteriózní nálada, což přebíjí dosavadní znepokojivou atmosféru s vyhrocenými vztahy mezi jednotlivými postavami. Nakonec ale příjemná jednohubka. I když se zbytečně slabším závěrem. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo utrpenie dopozerat,nuda,nuda a este raz nuda,absolutne nevydareny pokus o natocenie hororu,ak to tak mozem oznacit,takmer bez stipky atmosfery,napatia,lakaciek,krvi ci gore efektov,sledovat dve hodiny manzelsky par a ich vecne hadky i nezhody,tak to ma clovek pocit,ze film trva 24 hodin,jednu hviezdu udelim aspon za zaver,aj ked aj ten stoji za ho*no...:-) ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Začínám se obávat toho, že pokud Netflix vytvoří průměrné dílo (a že jich je), tak konec hrozně zmastí a celou věc posunou nejméně o stupínek dolů v hodnocení. I toto je možné sledovat zde. Průměr, žádná velká sláva, ani hrůza, ale totálně zmatlaný konec. Nevadí mi otevřený konec, ale pokud se film celou dobu bere vážně, aby to v posledních 3 minutách změnil je podivné. Také nevysvětlitelné změny chování postav apod. jsou na zdvižené obočí. Jako by si se scénářem hrálo dítě a dospělí tak dané úpravy nechali být. Takže takto opravdu ne a mírně nedoporučuji. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • V čase 1:51:54 můžeme na lodi vidět nápis „Lost Horizon“, který odkazuje na stejnojmennou novelu Jamese Hiltona z roku 1933, resp. na dle ní zadaptovaný snímek Franka Capry z roku 1937. (Marcos22)
  • Snímek se natáčel v Hudson Valley v New Yorku (USA). (SONY_)

Reklama

Reklama