Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

Figu 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha aktualních vytipovaných fláků Netflixu a takřka jako vždy jdeme se známkou čelem k průměru. Takže klasika... Nebylo to špatný, ovšem nic k pokukání! Neříkám - potenciál i díky předloze to mělo solidní, ovšem uměj to prodat... Zase se to nepovedlo asi jak by mělo. Duchařiny se musí umět prvně natočit, až pak prodáváme... 50% ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Začínám se obávat toho, že pokud Netflix vytvoří průměrné dílo (a že jich je), tak konec hrozně zmastí a celou věc posunou nejméně o stupínek dolů v hodnocení. I toto je možné sledovat zde. Průměr, žádná velká sláva, ani hrůza, ale totálně zmatlaný konec. Nevadí mi otevřený konec, ale pokud se film celou dobu bere vážně, aby to v posledních 3 minutách změnil je podivné. Také nevysvětlitelné změny chování postav apod. jsou na zdvižené obočí. Jako by si se scénářem hrálo dítě a dospělí tak dané úpravy nechali být. Takže takto opravdu ne a mírně nedoporučuji. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Co si budeme nalhávat, je to spíše thriller než horor. Hororových prvků tu moc nenajdeme a celkově tu nějaký hororový nástřel jako téma a pointa trochu chybí. Ale co, první půle nebyla ničím víc zajímavá, ale hlavní dvojice herců mě docela bavila. V druhé půli mě to ještě víc začalo bavit, ale jen do jisté míry, a sice díky těm postavám. Ta minimální hororová výplň je tu prostě jen asi jako bonus. Takže tématika okolo toho zlověstného domu mě vůbec nebavila. Finále mě trochu zarazilo a to především úmrtí jedné postavy, ale logiku to má. Takže mi to jako ztráta času vůbec nepřišlo. Ničím výrazným a zajímavým to nevyniká, díky bohu za Amandu Seyfried, která mě zde bavila. Pro mě neškodná záležitost k nudné noční. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

spíš než o čistokrevný horor jde v tomhle případě o mysteriózní psychologické drama,kde sice občas trochu straší,ale není to nosný prvek příběhu.A v tomhle ohledu to celkem funguje a neměl sem s tím filmem velký problém.V rámci bubacích scén mají Things Heard & Seen dokonce i poměrně slušnou atmosféru.Osobně bych to sice tak o dvacet minut zkrátil aby méně kolísalo tempo,ale ty dvě hodinky nejsou nic co by se nedalo vydržet.Víc než kdy jindy je tu každopádně vidět,že jde o film podle knižní předlohy,která je psaná ženou pro ženy (moje domněnka),protože manželce se to líbilo víc než mě a počítám,že by si klidně hvězdu přidala...60% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru si autoři tohoto snímku nebyli s to vybrat, co chtějí natočit, resp. jaký žánr. A podle toho vypadá výsledek. Kladu si otázku - viděl jsem horor? Klasickou duchařinu anebo spíše netypickou duchařinu? Anebo psychologický thriller o rozpadu manželství? Či krimi s mysteriózním nádechem? V konečném důsledku ani jedno a ani v jedné oblasti ten film nefunguje. Rozčarování a zklamání, hodně slabé tři hvězdičky. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Film vznikl podle stejnojmenného románu „All Things Cease to Appear“ z roku 2016 od Elizabeth Brundage. (SONY_)

Reklama

Reklama