Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Wow....Tak sem čekal kravinu a dostal sem příjemné překvapení.Film balancuje mezi akčním filmem , komedií a thrillerem.Chrise Rocka opravdu nemusím a lezl mi na nervy ve Smrtonosné zbrai 4 ale tady je dobrej a má hustý hlašky.Anthony Hopkins....no tak ten toho moc nepředvedl takže standart.Jo a ty určitě stojí za to se zmínit o hudbě protože ta byla výborná ( hlavně hip-hop )...........no tak tohle sem napsal před asi 2 měsícema a dal sem tomu 4*.Včera sem to viděl znova a dávám za 5*.Skvělá akční komedie a výbornej soundtrack. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Česká spojka ma dokázala udržať v kresle a s vygúľanými očami čakať, čo sa bude diať ďalej. Chris Rock, ktorého poznám skôr z komédií predvádza fajn výkon a dokonalý Anthony Hopkins ukazuje, že nám aj vo svojich rokoch zbohom nedáva a nehodlá sa znížiť len k rolám senilných starčekov. Najvtipnejšie na filme sú potom tie vtipy s českým jazykom, ako snaha prečítať slovo "záchod" alebo vtip o menštruácií a vaginálnej infekcií, ako aj song Pretty Woman v podaní Káju, z čoho museli Amíci pukať od smiechu. ()

Reklama

=woody= 

všechny recenze uživatele

Přeji dobrý den. Tomuto filmu by klidně stačily tři hvězdy ... kdyby v něm nehrál Anthony, který by byl charismatický snad i v roli mořské panny, a kdybych nebyl takový patriot, který se čepýří pokaždé, když se někde mluví třeba jen o robotovi. Každý záběr na Starou Prahu, místa, která jsem ve filmu poznával, srandovní Marek Vašut a drsný Petr Jákl "ve staré plynárně u Kladna, asi dvacet kilometrů od Prahy" tvoří silnou argumentaci pro čtvrtou hvězdičku.. ;-) Mějte se filmově, Woo. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Po recenzích, které "Českou spojku" povětšinou nemilosrdně strhaly, jsem se na ni dlouho nechtěl podívat...Zpětně musím říct, že je docela nechápu. Jasně, není to žádné veledílo, ale příjemná zábava určitě! Hopkinsův výkon samozřejmě byl hluboko pod jeho možnosti, ale proč by se proboha snažil o nějaké herecké umění - pro tenhle film by se to ani nehodilo. Naopak, jeho projev mi přišel sympatický a řekl bych, že se při natáčení docela bavil. Chris Rock dle mého dost válel, většina jeho hlášek vyzněla výborně. Vypilovat scénář, rozvést trochu hlavní postavy, někde ubrat a bylo by to úplně super. I takhle jsem ale spokojený! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

To je tak průměrný, až to práská dveřma. Průměrný herci, akční scény jako jako by nebyly, příběh lacinej a celkový provedení je prostě průměrácky průměrný, že to nebaví. Honičky v autě, jednání s teroristama a vlastně všechny ostatní scény jsou až trapný. Navíc si myslím, že pro Joela Schumachera a jeho štáb by snad neměl bejt takovej problém si zjistit, že třeba Grafická ulice není hlavní u Olšanskejch hřbitovů, ale zakopaná ulice na Smíchově nebo že Kladno opravdu není vzdálený od Prahy 72km. Protože jsem to ale celkem v klidu dokoukal a jsou tam hezký záběry na Prahu, tak tomu dam 50% a tři hvězdičky. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Jake Hayes (Chris Rock) ve filmu používá mobilní telefon Nokia 92xx Communicator. (Mr.Hudson)
  • Jake Hayes (Chris Rock) nosí hodinky značky Hamilton Khaki Chronograph. (dyfur)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama