Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipné, moc hezky využitá a zobrazená Praha a další české lokality, které nepůsobí trapně jako ve většině jiných filmů (až na Pražský hrad, který tu má představovat hotel). Dost přehnaná je mezinárodní mafie vedená Draganem Adjaničem, někteří herci špatně obsazení a toporní, hlavně Vašut s Jáklem, Hopkins taky není moc přirozený (do schodů se může vyškrábat jedině díky střihu). Celkově film není absolutně ničím zajímavý nebo výjimečný. Zajímavá může být Rockova čeština v původním znění. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Představte si Chrise Rocka, jak se krčí ve skříni, zatímco ho hledá zábiják. V té chvíli mu zazvoní mobil a ozve se: "Sejdeme se na Olšanských hřbitovech." Podobných míst je v České spojce více (nápis Televize na televizi...). Jedna hvězda za Marka Vašuta (šáhnul si na Hopkinse) a druhá za propagaci Prahy. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Wow....Tak sem čekal kravinu a dostal sem příjemné překvapení.Film balancuje mezi akčním filmem , komedií a thrillerem.Chrise Rocka opravdu nemusím a lezl mi na nervy ve Smrtonosné zbrai 4 ale tady je dobrej a má hustý hlašky.Anthony Hopkins....no tak ten toho moc nepředvedl takže standart.Jo a ty určitě stojí za to se zmínit o hudbě protože ta byla výborná ( hlavně hip-hop )...........no tak tohle sem napsal před asi 2 měsícema a dal sem tomu 4*.Včera sem to viděl znova a dávám za 5*.Skvělá akční komedie a výbornej soundtrack. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Je taká motlidba..."Ó pane, nie som hoden..."Presne toto mi napadlo pri pohľade na A. Hopkinsa, ktorý sa v akčných scénach trápi a vo všetkých ostatných kolegov herecky preskočil natoľko, až mu to muselo pripadať nudné. Je super, že aspoň pár Američanov zistilo, kde je Česká republika. Potešia i známe miesta, na ktorých sa natáčalo, takže aspoň z tohto dôvodu je to zaujímavejšie, než by za iných okolností bolo. No povedzme, že nie som Čech ani Slovák, známe miesta mi nehovoria nič, Vašuta nepoznám a už musím tento film brať ako neskutočne naivnú zlátaninu, ktorá je v konečnom dôsledku čiernou škvrnou na filmografii nielen Hopkinsa, ale i inak skúseného J. Schumachera. Záverečný trápny príhovor balkánskeho mafiána bol iba klincom do rakvy. Nakoniec všetko dobre dopadlo. Američania opäť zachránili celý svet a my sa im za to pekne klaňajme. Kde by sme bez vás boli, že? Nakoniec slabé tri, ani neviem začo. Snáď za Hopkinsa a tie spomínané známe miesta, ale verte, že sú to asi najslabšie tri hviezdy , aké som kedy dal. Keby som bol Maďar, dávam dve. 50%. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bum bác atomovka... Až tak! . . . To se zase jednou v tučesku děly věci. No ale to je asi tak všechno... J.S. i A.H. se asi nějak popletli ve spojení, nebo co. Pár štěků pro >hvězdy< z řad našinců pak jen dokresluje bídu tohohle navenek >áčkového< filmu, který se však d.m.s.n. tak nějak minul své kategorie. Takže ještě že aspoň zbyly ty lacině odbyté žánry s pateticko-pitomým happyendem... . . . Dvě hvězdičky s odřenýma ušima a notnou dávkou noční tolerance - tedy jen za ono kouzlo nechtěného při pohledu na naše réálie, huhňajícího Vašuta nevyjímaje... :o) - - - P.S. Docela by mě zajímalo, jestli z těch peněz, co v Česku probendila americká produkce, šla alespoň nějaká procenta na naši >skvělou< kinematografii. Ale dost bych o tom pochyboval... Spíš bych čekal takovou >českou malou domů< ... - - - - - (Poprvé viděno 17.11.2008 na tv Nova, komentář zde jako statisticky bezvýznamný - 18.11.2008) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Jake Hayes (Chris Rock) nosí hodinky značky Hamilton Khaki Chronograph. (dyfur)
  • Když Jake vyhraje šachy nad protivníkem, který pak hodí peníze na stůl, je vidět, že pozice figurek je jiná, než v záběru o několik vteřin později, ačkoliv na šachovnici nikdo nesáhnul. (Musak)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama