Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černoch Kevin Pope je špičkovým agentem CIA. Se šéfem Oakesem se právě pokouší koupit od ruského překupníka Adriana Vase kufříkovou jadernou bombu. Podaří se jim domluvit obchod, který se má uskutečnit za deset dnů. Na ulici však odcházejícího agenta napadnou neznámí útočníci a smrtelně ho postřelí. Oakes je přesvědčen, že za útokem stojí skupina teroristů, která má o zbraň také zájem, a že si její členové nejsou jisti, zda Kevina zabili. Dozví se také, že Kevin měl bratra dvojče. Za sto tisíc dolarů je ochoten ho zastoupit. Agenti ho podrobí intenzivnímu výcviku, jehož součástí je nejen proměna v elegantního světáka. I když Oakes zpočátku příliš v úspěch akce nevěří, muž ho překvapí svou přizpůsobivostí. Když se ubytuje v bratrově newyorském bytě a stane se terčem útoku neznámého vraha, raději zmizí. Oakes ho však najde, řekne mu pravdu a přesvědčí ho, aby pokračoval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

=woody= 

všechny recenze uživatele

Přeji dobrý den. Tomuto filmu by klidně stačily tři hvězdy ... kdyby v něm nehrál Anthony, který by byl charismatický snad i v roli mořské panny, a kdybych nebyl takový patriot, který se čepýří pokaždé, když se někde mluví třeba jen o robotovi. Každý záběr na Starou Prahu, místa, která jsem ve filmu poznával, srandovní Marek Vašut a drsný Petr Jákl "ve staré plynárně u Kladna, asi dvacet kilometrů od Prahy" tvoří silnou argumentaci pro čtvrtou hvězdičku.. ;-) Mějte se filmově, Woo. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímek mě přes příliš nenadchnul. Vše působí jakoby strojeně a krom toho mě i scény umístěné v České republice také moc nerozjařily. Skutečně jsem se divil Anthonymu Hopkinsovi - má tohle to vůbec zapotřebí? Scénář je taky poměrně mizerný. Za pozornost snad stojí jen hudba, ujde i kamera. Prostě takový ankční průměr, nemastný - neslaný... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Česká spojka ma dokázala udržať v kresle a s vygúľanými očami čakať, čo sa bude diať ďalej. Chris Rock, ktorého poznám skôr z komédií predvádza fajn výkon a dokonalý Anthony Hopkins ukazuje, že nám aj vo svojich rokoch zbohom nedáva a nehodlá sa znížiť len k rolám senilných starčekov. Najvtipnejšie na filme sú potom tie vtipy s českým jazykom, ako snaha prečítať slovo "záchod" alebo vtip o menštruácií a vaginálnej infekcií, ako aj song Pretty Woman v podaní Káju, z čoho museli Amíci pukať od smiechu. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný film, nevím proč hodnotím čtyřmi hvězdičkami, tak si to pojďme odůvodnit. První hvězdička za Prahu a okolní českou krajinu, kterou jsme v takovém množství asi v jiném americkém filmu neviděli. Druhá hvězdička za vedlejší roli Marka Vašuta. Ta třetí je za Anthonyho Hopkinse, který nepředvádí nějak extra výkon, ale na hvězdičku to stačí. A ta poslední, to už vážně cucám z paty, třeba za ústřední hudební motiv.... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bum bác atomovka... Až tak! . . . To se zase jednou v tučesku děly věci. No ale to je asi tak všechno... J.S. i A.H. se asi nějak popletli ve spojení, nebo co. Pár štěků pro >hvězdy< z řad našinců pak jen dokresluje bídu tohohle navenek >áčkového< filmu, který se však d.m.s.n. tak nějak minul své kategorie. Takže ještě že aspoň zbyly ty lacině odbyté žánry s pateticko-pitomým happyendem... . . . Dvě hvězdičky s odřenýma ušima a notnou dávkou noční tolerance - tedy jen za ono kouzlo nechtěného při pohledu na naše réálie, huhňajícího Vašuta nevyjímaje... :o) - - - P.S. Docela by mě zajímalo, jestli z těch peněz, co v Česku probendila americká produkce, šla alespoň nějaká procenta na naši >skvělou< kinematografii. Ale dost bych o tom pochyboval... Spíš bych čekal takovou >českou malou domů< ... - - - - - (Poprvé viděno 17.11.2008 na tv Nova, komentář zde jako statisticky bezvýznamný - 18.11.2008) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu je uvdeno, že Kladno je vzdáleno od Prahy přibližně 72 km. Ve skutečnosti je to však okolo 30 km. (Mr.Hudson)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama