Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

baaaja 

všechny recenze uživatele

Neřikám že to byla nějaká bomba, ale koukat se na to určitě dá. Už od začátku jsem měla takovej pocit, že to neskončí zrovna šťastně a tak mě docela překvapil ten otevřený konec.. určitě je lepší, že Viktor (Campbell S.) nezemřel, protože takhle je to průměrná komedie a kdyby to skončilo hůř, tak to bude jen podprůměrné drama.. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Moje pocity z tohohle filmu jsou velice pozitivní. Je to už delší doba co jsem ho viděl a tak jsem byl rád, když jsem ho zahlídl v TV programu a po těch letech sem si ho opět vychutnal. Vážně mě překvapil. Nebyl to totiž vůbec vtíravý, za každou cenu pod kůži vlézájící film. Byl jemný, vyvážený, se spoustou krásných a příjemnýh momentů a jen minimem těch trochu zbytečných. Julia byla v této době maximálně okouzlující a tahle role se jí hodně povedla. Vždycky jsem v ní viděl velkou dávku citliviosti a tady to opět potvrdila. ()

Reklama

peproch 

všechny recenze uživatele

Když atraktivní Hilary změní život, nalezne v osobě nemocného Victora nejen inspirativního mladíka, ale i potížistu, který se rozhodne vmanipulovat se a ji do romantického svého umírání, čemuž ale ona odmítne trpně sekundovat a .... konec je  neurčitý, rozhodne se Viktor vážně léčit, má šanci se uzdravit nebo .... Chvílemi jsem u filmu usínala, což je moje chyba, protože jsem jaksi nedokázala najít jakékoli osobní souznění s postavami, byly mi lhostejné. Moje škoda. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Domácí úkol splněn. Dostatečně dojemný scénář, dobré herecké obsazení a pěkná lokalita. To vše osladit intelektuálským tlachání o umění, pár svůdných scén a nezapomenutelné oblékání kalhotek a máme tu povedený film. Jak říkám, domácí úkol splněn. Úplně je cítit to odšktávání splněných úkolů. Slzy, dojetí, romantika, erotika, poučení, sebeobětování, naděje..... Hotovo. Teď se jen zamyslet, proč divák cítí to tlačení na pilu. Příště více lehkosti a méně Klimta. Ty věčné záběry na nahou zrzavou krásku už byly opravdu moc. Ještě, kdyby to byla Julia, ale takhle.... Na druhou stranu, Campbell Scott je opravdu věrohodný a příběh opravdu natolik silný, že se na opakování v TV vždy ráda podívám, jen přepínám to přehnané předvádění rozdílných světů hlavního páru (nóbl restaurace versus disco bar). A pokaždé si v duchu přidávám epilog, ten mi k dovršení příběhu rozhodně chybí. A v každém období života je ten dovětek jiný. Nejčastěji si tento pár užije ještě krásných 5 let, než Victor zemře. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Joel schumacher /Telefonni Budka, 8 mm/ natocil slusnu romanticku dramu o laske, o prekonavani choroby a riesia sa veci spolu s tym suvisiace. Kludnym ma to nenechalo, posobive dialogy a hoci Julia Roberts /prostitutka z Pretty Woman/ nevie velmi hrat a novodoba Greta Garbo z nej nikdy nebude, film je slusna oddychovka s kvalitnymi kulisami a dialogmi. Kampbell Scott a Vincent D´Onofrio to celkom dobre ustali : 65 % ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama