Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a seznamovacích trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít životní styl své excentrické mámy a navíc jí začne radit úžasná vztahová koučka a influencerka. Do téhle chvíle měla svůj život celkem naplánovaný, ale teď se z ní stal samouk. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

gogo77 

všechny recenze uživatele

7/10 ... velmi pekna decentna komedia s mojou laskou Simonou Babcakovou ktora veru nesklamala   a mala zase vyborne hlasky a vie robit neskutocne ksichty ... ale aj hlavne postavy boli fajn a presvedcive ... manzelstvo 40tnikov sa po 15 rokoch manzelstva rozpada a ocinko si kupi motorku a narazi mladu babenku ... no co manzelka? ... starostlivost o deti si rozdelia a tak aj ona ma kopec casu na "randenie/tindrovanie/ a matku ... skvelu Zuzanu Kronerovu .... potom co stretne na zoznamke jednorozca a absolvuje rande a kurevnikom a nasledne aj s oteckom ziarliveho dievcatka.... zisti co naozaj v zivote potrebuje .... je predsa uplne normalne byt obcas nenormalny ...ze? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nesympatická hlavní hrdinka ve světě dalších nesympatických postav. Úplně nevím, co si mám myslet. Filmařsky takový ten současný generický standart tuzemské komedie, který trochu až zavání seriálovou tvorbou. Herci zvolení na jistotu, ale jejich postavy jsou až moc karikaturní a prvoplánové. Příběh taky lék na rakoviny neobjevil a tak snad jediné o co se dá opřít, je fakt že se na Život pro samouky dalo dívat……….a za pár let, to bude možné si dát i opáčko. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jitka Rudolfová to u mě zatím na víc než tři hvězdy nevytáhla. Tady k nim dopomáhá stabilně nekazící Plodková, poslední dobou (nedívejte se na mě, já mu toho esesáka nenapsal) u mě stále oblíbenější Plesl, Kronerová taky vždy sázka na jistotu. Nebýt jich, pohybujeme se ve standardním bahně cz komedie. Ostatní je jak přes kopírák českých komedií posledních 30 let. Babčáková, Seidlová, postavičky všech mužů, tradičně přestřelený nápad s jednorožcem (protože tyhle kokot nápady vyvolávají hurónský film v kinech a pak taky u lidí sledujících filmy pod vlivem). Oksana výborně hláškuje a její vnitřní hlas je bystrým nositelem vtipu. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tak jsem na okamžik jakožto bývá zvykem přerušil linii hororů a dramat a přicházím do světa komedií a parodií a různých "chujovin" ... Film Život pro Samouky je taková průměrná česká komedie. Dostanete pár frků pár lepších frků a pár stupidních frků. Herecké obsazení dostatečné. Ten příběh oproti ostatním propadákům nebyl nehorší. Ano! Samozřejmě že je to klišé a ještě k tomu úplně (v) ojetý ale nudit vás to záhadným způsobem nebude ... Občas jsem se totiž i zasmál. Dávám čistých 60% ... ;-) ()

dawid 

všechny recenze uživatele

No, na čtyři hvězdy to úplně není, ale místní hodnocení 55% (13. 8. 2023) je naopak mimo. Zručně napsaná a ještě zručněji zrežírovaná oddechovka, která je vtipně romantická, emancipovaná a skvěle zahraná. Kraluje Jana Plodková, jejíž komediální talent je srovnatelnej (ne-li lepší) s Natašou Gollovou. Vlastně jsem nečekal, že se budu tolik smát. Jitka Rudolfová natočila nejlepší "romantickou" komedii letošního roku - imho. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama