Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kterak se z nafoukaného, nezodpovědného frajírka stane hrdinný, obětavý zachránce bez bázně a hany, ze slabé matky vraždící monstrum, z otce nemyslící, neschopný dement a z policajtů opět bezcharakterní hajzlové bez příčiny. Ale v podstatě mi včera večer právě takový nenáročný, za vlasy přitažený thriller zrovna vyhovoval a dávám mírný nadprůměr Kim Basinger navzdory. Zajímavé, dřív mi nevadila, ale v posledních letech mi její výkony přijdou srovnatelné se zvrásněným, přehrávajícím prknem na žehlení:-/. 61% ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Made in Nokia. tak by se dal charakterizovat tenhle film. Teda Made in Nokia 6600 pro upřesnění. K.Basinger je tady jako učitelka a badatelka docela pěkně tuhá. W.Macy kopíruje Duvalla (někdo to tu zmiňoval) z Volného Pádu a Ch.Evans půl filmu používá dvě slova: Oh, god.. a to je málo. Přesto má tenhle film docela slušné tempo a úplně nejlepší postava z celého filmu pro mě je magor právník, co si od něj kladný hlavní představitel půjčil Porsche. Jinak se vzpomínky veklmi rychle vytrácejí.... ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komu není z hůry dáno... David R.Ellis svojou režisérskou impotenciou dokonale sprasil naozaj výborný nápad. Naivita niektorých scén a dialógov s prehľadom podráža nohy vážnej nálade a výbornej atmosfére filmu. Prístup ako pri Final Destination 2, kedy človek rezignuje na vážnosť snímku, tento krát nefunguje. Škoda preškoda. S takým hereckým ansáblom to mohla byť pod taktovkou niekoho zručnejšieho pecka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Či tomu veríte alebo nie, toto je jeden z mojich veľmi obľúbených filmov. Cellular má jednu veľkú výhodu a tou je predovšetkým sympatické herecké obsadenie na čele s Chrisom Evansom. Akčný thriller, ktorý má primeranú dĺžku a je pomerne našliapnutý akciou, stále sa tam niečo deje a tak sa nemusíte obávať, že by ste sa nudili. Chris je stále v pohybe, buď behá alebo jazdí zbesilo v aute. Ako každý thriller tak ani tento nie je dokonalý, ale myslím že tvorcovia si sním poradili v skutku výborne. Celým filmom nás sprevádza skvelý soundtrack, ktorý je svižní rovnako ako samotný film. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dlouho odkládané příjemné překvapení. Atmosféricky připomínajíc Fast and Furious, Evens nečekaně mega sympaťak (jako cap ameriku ho nemusim), adrenalin, trocha napětí, akce, twisty (leč za mě předvídatelný), pár nelogičnosti a hloupostí, ale jsem schopen odpustit, leč jsem se fakt bavil. Statham se mi na záporáka prostě nehodí, ale byl zajímavej. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Honička na střeše banky a konec filmu podkresluje píseň "Sinner Man", jenž (krom mnoha dalších snímků) byla použita i ve vyvrcholení filmu Aféra Thomase Crowna (1999). (Lasskoun)

Reklama

Reklama