Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na několika místech CELLULAR dokonce překvapil, ale většinu stopáže je to více méně jedno velké klišé. Ale zároveň pohodová zábava na páteční večer. Evans je tady hodně v pohodě a Statham zase v trochu netradiční záporné roli. Mile překvalpila i malá rolička Jessicy Biel. Docela zvláštní je, že se i tihle tři sešli o rok později v dramatu London. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kterak se z nafoukaného, nezodpovědného frajírka stane hrdinný, obětavý zachránce bez bázně a hany, ze slabé matky vraždící monstrum, z otce nemyslící, neschopný dement a z policajtů opět bezcharakterní hajzlové bez příčiny. Ale v podstatě mi včera večer právě takový nenáročný, za vlasy přitažený thriller zrovna vyhovoval a dávám mírný nadprůměr Kim Basinger navzdory. Zajímavé, dřív mi nevadila, ale v posledních letech mi její výkony přijdou srovnatelné se zvrásněným, přehrávajícím prknem na žehlení:-/. 61% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

„Tak kdo jsi? Jak jsi se do toho zapletl?“ – „Zvedl jsem telefon.“ Aneb ideální jednohubka pro snílky, kteří si přejí alespoň na okamžik ochutnat, jaké je to být hrdinou!! Cellular je propleten doslova učebnicovými stereotypy, ploché figurky tu najdete na každém rohu, ale právě onen hodně viditelný nadhled přidává potřebné plusové bodíky. Takže.. Na nic se tu nečeká, hned v úvodních minutách se začne osnovat jeden zatím neobjasněný únos. Hysterická učitelka biologie (to jest důležitý fakt) Kim Basinger opět v roli pasivní oběti, která se vzchopí ke vzpouře. Unesena, neví kým ani proč, opraví (!) rozbitý telefon a vytočí náhodné číslo. Na druhé straně se ozve lehkovážný floutek, který je dle své přítelkyně především nezodpovědný. Ale pro zoufalou matku a manželku je prakticky jedinou nadějí. Zbytek asi znáte. Mladíkovi nepomůže ani policie, natož sitcomové karikatury (tedy drobné, vesměs trapné a výše zmiňované postavy kolem), které mu jeho snažení zrovna neusnadňují. Postupně začne do příběhu prostupovat slušná dávka klišé a logických chyb(ek), nicméně to svižně ubíhá, se signálem je to prozatím taky v pohodě a ke kýženému finále (poctivý polda William H. Macy pod pleťovými maskami naštěstí přemýšlí) se s pár škobrtnutím přece jenom dopracujeme. A ani to nebolí.. I když v rukou jiného režiséra, než rutinního Davida R. Elvise (Nezvratný osud 2), by se stala tahle námětově zajímavá látka mnohem údernější. Takhle s povzdechem za slabších 60%!! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dlouho odkládané příjemné překvapení. Atmosféricky připomínajíc Fast and Furious, Evens nečekaně mega sympaťak (jako cap ameriku ho nemusim), adrenalin, trocha napětí, akce, twisty (leč za mě předvídatelný), pár nelogičnosti a hloupostí, ale jsem schopen odpustit, leč jsem se fakt bavil. Statham se mi na záporáka prostě nehodí, ale byl zajímavej. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký priemer, že sa mi až k tomu nechce nič napísať. Logika si zobrala dovolenku, herci honorár za pobehovanie po pľaci a prednášanie nejakých tých dialógov. Ako jediný sa mi celkom páčil Statham, ktorý bol ako záporák dosť nepríjemný. Z podobných typov filmov, na ktoré sa už asi ani príliš do kina nechodí, sa mi viac páčil Firewall. Ale na druhú stranu to celkom rýchlo ubehlo, takže 50,5 percenta. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)

Reklama

Reklama