Reklama

Reklama

Beznaděj

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na osamělé nevadské dálnici zastaví vůz manželů Jacksonových policejní automobil. Sedí v něm Collie Entragian, mohutný policista z malého městečka Beznaděj. Místo formální kontroly dokladů ovšem Petera a Mary odveze do městského vězení, kde je již zavřena i rodina Carverových, stárnoucí spisovatel Johnny Marinville a zvěrolékař Tom Billingsley. Collie se dle jeho slov zbláznil a vyvraždil celou pouštní osadu. Dokáží jeho příští oběti přežít a s pomocí věřícího hocha Davida Carvera porazit zlo zmítané Beznadějí? DESPERATION (Beznaděj) je filmovým zpracováním stejnojmenného románu Stephena Kinga z roku 1996. (Goodlooker)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Nail 

všechny recenze uživatele

Potenciál to mělo leč se mi zdá, že chybka byla v natočení. Líbilo se mi jak to bylo pojaté a King tam cítil byl, teda až na toho kluka co to trocha přeháněl s náboženstvím. Délka filmu byla docela taky dost, popravdě už po hodině jsem cítil, že by to mohlo pomalu končit a ono nic :-D celkově takový průměr. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

První hodina je velice pěkná a hustá. Připoutá to diváka k ději a ten čeká co se z toho vyklube, jenž pak se začne vše motat kolem keců o bohu a to mě dost vadilo. Nápad velice slušný město kde kolem jezdí šerif co bezdůvodně vraždí kohokoliv to , že je posedlý už je věc jiná. Za zmínku stojí krásná Cynthia, které to opravdu seklo. Místo to místo do horou klouzalo ke komedii. U mě je to tak 50%, ale dám jen za dvě. ()

Reklama

mankamanka 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že 4 hvězdičky jsou dost přehnaný hodnocení, ale ze všech béčkovejch adaptací Kinga je pro mě Beznaděj ta nejlepší. Ron Perlman je šílenej až hrůza a Steven Weber a jeho nezúčastněnej výraz u mě vždycky budou mít zvláštní postavení :) Ani nedokážu spočítat, kolikrát jsem tenhle film viděla. A pokaždý si říkám, jak skvělý béčko to je. Proto ty čtyři hvězdy. ()

Rypley

všechny recenze uživatele

film jsem neviděl tak nehodnotím, ale musel jsem si dovolit poznámku.=Kniha s českým názvem Beznaděj je fantastické dílo mistra hororu Stephena Kinga. prodává se ve dvojbalení spolu s dalším románem, který se jmenuje Strážci zákona a napsal ho King pod pseudonymem Richard Bachman, Jde v podstatě o stejnou pointu stejně se jmenují i postavy, ale úplně jiný příběh. Knihy jsou velmi dobré, obě, ale dokonalosti dosahují až díky spojení obou knížek. Tak se omlouvám za tuto knižní vložku :-) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak špatné. Jako skoro každá adaptace Kinga sice docela hloupé, ale proč ne. Líbila se mi celková atmosféra a notně ujetý Pearlman, Ovšem toho malého božího synka bych kopal tak dlouho, že by se ani v nebi nezastavil. Navíc když už nemluvil jako bible, tak byl nějak moc chytrý, nevím jak bych byl spokojený v partě, které šéfuje desetiletý kluk, či kolik mu bylo. Ale atmosféra města je hodně povedená, to rozhodně jo. Je to jednoduše takový čistý průměr, člověka to nějak nenadchne, ale zase si nepodřízne žíly jen proto že to viděl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Filmové spracovanie rovnomenného románu klasika hororového žánru Stephena Kinga z roku 1996. (ash99)
  • Film měl být původně dvoudílnou minisérií. (Terva)

Reklama

Reklama