Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

Radko 

všechny recenze uživatele

Márnica. Ktosi kradne mŕtvolám končatiny. Neskôr sa ulakomí na srdcia. Vrchný lekár nechce do toho zaťahovať políciu, obávajúc sa o stratu dobrého mena ústavu. Krutosť záhadných zohaviteľov tiel sa však stupňuje. Nakoniec sú muži zákona povolaní. Príčinu sa snaží zistiť aj lekárka a antropologička. S jej pomocou sa podarí prísť na stopu záhadnému kultu. Sídli na jednom z indonézskych odľahlých ostrovov. Obýva ho divoký kmeň, ktorý nemá rád votrelcov. Donedávna šlo o kanibalov. Ideálna premisa pre film so špičkovým názvom. Evokuje ním totálne vyhladenie a život po smrti. Dej samotný k tomu pridáva aj konzumáciu ľudského mäsa, očí a vnútorností. Ďalší dej je zbytočné rozoberať. Kto chce pozrie si. Neprehlúpi, gore efekty sú spolu so ženskou nahotou výživné. Masky a zvuky zombíkov komicky strašidelné. Zaujímavosťou bol posunutý vzťah živých mŕtvych, ktorí sa v 99% zombie filmov správajú ako spomalené kreatúry, vôľou absolútne odtrhnuté od akejkoľvek reťaze. S výnimkou reťazovitej túžby po krvi živých. Tu plnia úlohu užitočných a na slovo poslúchajúcich pomocníkov ich stvoriteľa - šialeného doktora. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu i trash se musí umět točit!! Všichni zatracují Fulciho, ale na tomhle filmu je krásně vidět, jaký on byl v tomhle ohledu "génius". Ta pokleslá zábavá plná špatných herců, štiplavých gore efektů a nahého násilí se taky musela umět točit. Girolamiův pokus o kombinaci Fulciho Zombi 2 a Lenziho Kanibalů dopadl katastrofálně. Pusťte mi do žil Fulciho a to hodně rychle! ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jde o trash nehorázných rozměrů, přece jen by ho každý hororový fanda měl vidět. Vznikl ve stejném roce jako Zombi 2 a Cannibal Holocaust, nicméně vydělávání na případné záměně názvů je to nejmenší, co dnes diváka může trápit. Především - filmu rád odpustím nedostatky, pokud je přebije svými klady. V tomhle případě by člověk čekal úchylnou porci gore, ale dostane jen porcování srandovních paňáců, figurínu s ulomenou rukou a statisty (srandisty?) s bramborákem v obličeji místo zombíků. Všechno se topí v nudě, odfláklosti, lacinosti a stupiditě, závěr je megaklišé. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pro mě se jedná o skvělý horor,který má sice spoustu nedostatků,ale mám tu šíleného vědce a kamera ukazuje jak provádí svoje pokusy,zombí mají svůj charakteriský projev,vrčení. Tušil jsem,že kanibalové vs zombíci bude fakt dobrej nápad,nedostatek je ten,že režisér odfláknul jejich finálový souboj. Za to film obsahuje slušnou porci gore a nahá Alexandra Colli může bejt zatraceně dobrej důvod,abych dal jednu hvězdičku navíc. Film není nudný a slabý jako Cnanibal Holocaust nebo Ženy od hluboké řeky,kde se zmohli jen na chabé násilí a nudu,tady byla dost silná akce. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Filmový trash spojující dva tehdy populární italské hororové motivy, zombie a kanibaly. Co do filmového řemesla je to naprosto příšerná záležitost, kterou v našich končinách  příznačně podtrhuje prasácký dabing od Řitka Video.   Po  úvodu v New Yorku jsme vrženi spolu se čtyřmi hlavními hrdiny na malý ostrov plný kanibalů a tak nás čeká několikero hutnějších gore scének s pochutnáváním na syrových vnitřnostech, včetně střev. Já měl za to, že kanibalové měli raději tepelně opracované masné výrobky... Tyto pasáže jsou pak asi tou nejlepší lehce zvrácenou zábavou, kterou Zombi Holocaust může předvést. Na scéně se pak brzy objeví i zombie stvořené šíleným experimentátorem a vládcem ostrova, ale strach díky opravdu nepovedeným maskám moc nenaženou, a to i přes zvukomalebné vzdechy, jenž vyluzují. Blbinka, kterou bych kdysi štítivě vyodpadoval, dnes jsem se u ní dokázal pobavit. Přehánět s hodnocením to ale nehodlám. Dvě, zábavy mohlo být i více. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)
  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)

Reklama

Reklama