Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Italské (nejen) hororové braky jsou kapitolou sami o sobě. Zombi Holocaust mi přišel svojí špatností velmi zábavný a kupodivu nebyl ani roztahaný, jak jsem před shlédnutím nabyl předsudku. A navíc sexy kombinace prvků jakou jsou zombie, ostrov plný kanibalů, bizarních věděckých pokusů a lechtivých převlíkacích scének Alexandry Delli Colli, která se svou hruškovitou postavičkou dokázala patřičně rozpálit. Bohužel snímek musím oháknout spíš trojhvězdou, ač jsem do tři čtvrtiny filmu stále uvažoval o čtyřce, ale konečný dojezd a gradace prostě působili velmi odflákle. I když v rámci "trash" žánru je tento verdikt možná zavádějící, ale i ty brakovky se prostě dají lépe zakončit. Gore scény jsou rozhodně miloučké! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl film vystihnout jedním slovem, asi bych se rozhodl pro výraz nejapný. Bylo to opravdu příšerné, ne že by šlo o takový horor, hrůza spočívala pouze ve zpracování. Scénář, režie, střih, dialogy i herecké výkony byly naprosto zoufalé, přesto jsem snímek nemohl zodpadovat, protože na mě fungoval jako nechtěná bizarní komedie. Některé záběry mi fakt málem natrhly bránici. Když se například zoufalec vrhne z okna a po dopadu upadne té figuríně ruka, je to naprostý brutal. Když k tomu ještě připočítám evidentně nalepené "tetování", masky nemrtváčů a skalpelem rozříznutý hrudník k vyjmutí srdce, nedalo se nesmát. Alexandra Delli Colli měla po celou dobu výraz někoho, kdo podstupuje bolestivou kolonoskopii, ale zase byla ochotná vystoupit v typických odhalených scénách těchto italských škvárů. Výborně na sebe navazovala scéna s otevíráním lebky a s bodypaintingem, fakt síla... ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nostalgická jazda džungľou, ktorá každou minútou evokuje všetky nechvalne známe talianske gorefesty z kraja 80s. Masky sú horšie ako povedzme v Zombi 2, nemá to presah ani atmosféru, alebo sociálny podtext kanibalských flákov. Ani natočenie nie je tak parádne ako u Fulciho. Ale ... Hudba je skvelá, gore fantastické, Alexandra Delli Colli úchvatne sexy a vôbec, každý fanda early 80s talianskych splatterov a rýchlodabingových VHS peciek tu bude drvivo nostalgicky ihneď doma. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu i trash se musí umět točit!! Všichni zatracují Fulciho, ale na tomhle filmu je krásně vidět, jaký on byl v tomhle ohledu "génius". Ta pokleslá zábavá plná špatných herců, štiplavých gore efektů a nahého násilí se taky musela umět točit. Girolamiův pokus o kombinaci Fulciho Zombi 2 a Lenziho Kanibalů dopadl katastrofálně. Pusťte mi do žil Fulciho a to hodně rychle! ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava, která se veze na Fulciho Zombi 2. Stejné lokace, stejné interiéry, dokonce i filmový štáb. Ovšem, jak už samotný název napovídá, Girolami byl o něco odvážnější a nezůstal jen u Fulciho. Do svého řádně krvavého koktejlu zamíchal i Deodatův Cannibal Holocaust. Pod rukama mu tak vznikla zajímavá příchuť, plná přínosných dialogů, žravých domorodců a soldního gore se skvělým soundtrackem navrch. Na druhou stranu, některé efekty ´sou opravdu odfláknuté. A nejvíce to odnesli chudáci ghúlové, kterých je tu naštěstí poskromnu. Tvůrci se totiž soustředili pouze na obličejové masky a se zbytkem těla už si nelámali hlavu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)
  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)
  • Film bol natočený súčasne s filmom Zombi 2 (1979), v lete 1979 a dokonca používa niektoré z rovnakých rekvizít a scén, ale tento film bol vydaný o päť mesiacov skôr. (Bilkiz)

Reklama

Reklama