Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

POMO 

všechny recenze uživatele

Nebyť skvelého obsadenia, bol by Anger Management iba ďalšou priblblou hollywoodskou komédiou, ktorá smeruje všade len nie tam, kde nakoniec skončí. Scenár a réžia rozhodne nie sú jej devízami. Ale herci v hlavných aj vedľajších úlohách ju zachraňujú a vyťahujú nad priemer. Síce nie decentná a elegantná oddychovka, akú by sme čakali od filmu s Jackom Nicholsonom, ale určite veľmi zábavná oddychovka, akú by sme nečakali od filmu s Adamom Sandlerom. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie která stojí za to.Většina lidí ji odsuzuje ale já ji miluju.Nevim proč ale mě se zdá skoro dokonalá.Řikám skoro protože je tady jeden herec kterej mi tady překáží a vadí mi tu.A to je zrovna hlavní hrdina Adam Sandler.Nevim proč ale mě se sem vůbec nehodí i když je to rozenej komediant.Za to se můžu pořád dokola koukat na výbornej výkon Jacka Nicholsona.Z toho se stává komediant a hlavně díky němu ten film za tolik stojí.Díky němu jsou tu některé scénky na které jen tak nezapomenu(např. Zpívání na mostě).A pak to je taky výborná Marisa Tomei a moje oblíbenkyně January Jones.Takže proč se na to nekouknout ještě jednou ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson a Adam Sandler k sobě moc nepasují. Jinak se tahle komedie ovšem dá v pohodě užít, a to tím způsobem, jak moc máte rádi Nicholsona a Sandlera. Vtipné situace se tady vyskytují ve zvýšené míře a herci ve vedlejších rolích, jako je John Turturro, January Jones, Heather Graham nebo Krista Allen, se starají o dobrou polovinu gagů. Na zahnání nudy ideální komedie. ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodina KURSU SEBEOVLÁDÁNÍ pro mě definuje můj oblíbený styl filmového humoru - suchý, inteligentní, vybuchující jak nabroušená tchýně... bezva. Poté však přichází zklidnění; na můj vkus až příliš velké zklidnění.... bojím se napsat: nudná část filmu. V této části se sice tu a tam objevují silné pasáže a skvělé vtípky, ale snímek už nedosahuje úvodního svižného tempa. Formální stránce nemám co vytknout; je filmařsky dobře zvládnutá, s výbornými hereckými výkony. Adam Sandler mi opět dokazuje, že se umí skvěle zhostit své role (jen se prostě dostat do toho správného filmu - viz například OPILÍ LÁSKOU) a je tím pro mě jakýmsi druhým Jimem Carreym. Stejně tak dobré herecké výkony podávají Jack Nicholson či roztomilá Marisa Tomei. Shrnuto a podtrženo: Príma komedie, která sice nepatří k tomu nejlepšímu, ale mě rozhodně nezklamala. Výsledný ortel: 70%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s výbornými ústředními postavami. Adam Sandler je možná můj nejoblíbenější komediální herec a tady své nadání pro podobné typy filmů potvrzuje. Nabručený Jack Nicholson ho skěle doplňuje. Tato komedie podle mého nedosahuje kvalit "50x a stále poprvé" nebo "Trestná lavice", dalších to Sandlerových filmů, ale určitě vás slušně pobaví, možná i poučí. 65% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)
  • Kabina letadla je zařízena přesně jako v Boeingu 767 - před odletem se však v záběrech objevuje Boeing 737. (jirijost)

Reklama

Reklama