Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Mia... 

všechny recenze uživatele

Pro me je tohle jedna z nejlepsich komedii vubec.Malokdy mam prilezitost videt kvalitni komedii bez hloupych vtipku a velice vtipnych padu ze schodu, ruznych vulgarit a jine. U tohodle jsem se smala od zacatku do konce. Pisni jsem "Jsem tak hezka" a uklidnujicim slovem s masazi usnich lalucku me proste dostala do kolen.Herecke obsazeni je dokonale. Jack Nicholson a Adam Sandler jsou rozhodne mistri sveho oboru. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nejlepším kurzem sebeovládání je zajet si na pár týdnů do hotelu Titanic Beach. Proti tomu jsou i Jack s Adamem pouhými kašpárky v loutkovém divadle. Nehledě na to, že tenhle film pobral tolik nešvarů amerických komedií, že kdyby si měl dát novoroční předsevzetí, vzdá to dřív než Váša dočte svůj po(s)lední projev. (Filmfest Hurghada 2012, 28/67) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal slibně, především díky partičce, která se léčila s Davem. Poté začala velice nudná část, ve které se občas objevila peprná narážka a film tak oživila, ale až psychiatrův vztah s přítelkyní Davea tomu dává odpich. Nižší hodnocení dát nemůžu, protože i tady dokazuje Jack Nicholson svoji extratřídu. ()

prkalil

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera natolik nemám ráda, že jsem se nevydržela dívat bez občasného popojetí nebo poskočení. Ale Nicolsona zase ráda mám, takže jsem to nedokázala vypnout. Rozčilovalo mě i to rozčilování, ale kdybych taky prošla kurzem sebeovládání, tak bych to jistě snesla znovu a ještě jednou bych si toho božskýho Jacka vychutnala. A spolu s ním a účastníky jeho kurzu si nakonec zazpívala "Jsem tak milá, přeúžasná..." ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Jak mám Jacka Nicholsona ráda, v tomto filmu mi vůbec nesedl. Naopak Adam Sandler byl celkem fajn. Ústřední hereckou dvojici ovšem zcela přebíjí vtipně napsané a zahrané vedlejší postavy pacientů Dr. Buddy Rydella (Luis Guzmán, John Turturro a další). Konec je pak tak stupidně přestřelený, že jsem musela jít okamžitě s počtem hvězdiček dolů. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)
  • Scény odehrávající se v Boston Medical Center se ve skutečnosti točily v Alfred Lerner Hall, studentském centru Columbia University. (ČSFD)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 135,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 195,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama