Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nicholson tady "řádí"... , je opravdu skvělý.... (nedokážu si představit tento film a vůbec ne hodnocení bez něj).. Sandler tady docela ujde, super pidi role H.Graham a nepřehlednuté Galaxie v podání W.Harrelsona :-) Film mě pobavil.... ale kdybys si měl vybrat zda jít na kurs nebo slibovaný rok u soudu, šel bych asi na ten rok (vědět co mě čeká), protože bych Nicholosona asi zabil ... :-) A M.Tomei? Tak ta je hezčí a hezčí.. :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie která stojí za to.Většina lidí ji odsuzuje ale já ji miluju.Nevim proč ale mě se zdá skoro dokonalá.Řikám skoro protože je tady jeden herec kterej mi tady překáží a vadí mi tu.A to je zrovna hlavní hrdina Adam Sandler.Nevim proč ale mě se sem vůbec nehodí i když je to rozenej komediant.Za to se můžu pořád dokola koukat na výbornej výkon Jacka Nicholsona.Z toho se stává komediant a hlavně díky němu ten film za tolik stojí.Díky němu jsou tu některé scénky na které jen tak nezapomenu(např. Zpívání na mostě).A pak to je taky výborná Marisa Tomei a moje oblíbenkyně January Jones.Takže proč se na to nekouknout ještě jednou ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ale jo, až na ten pateticky blitkoidní ucancaný konec na stadiónu (ó, jaké překvapení!), jsem oscilovala mezi chvilkama nudy a chvilkama uchechtávání. Sandler až tolik nelezl na nervy, John Turturro byl super psychouš, Woody Harrelson byl pěkná bukvice, Luis Guzmán ošklivá bukvice a Jack Nicholson je prostě klasicky odpudivě roztomilý - kdo by mu odolal?;-) Jako bonus kříženec kočky s hrochem ve slušivém oblečku. Obstojná komedie, nic víc, nic míň. 65%. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

hneď v úvode, aby som sa vyhol akýmkoľvek nedorozumeniam, musím napísať, že som bol hlboko sklamaný a tie dve hviezdičky som dal len tak tak a to za hercov - Marisa Tomei je skrátka kočka, Nicholsona skrátka zbožňujem a Sandlera mám od istej doby veľmi rád. Práve preto som čakal solídnu a zábavnú komédiu. Namiesto toho prišla nudná romantika. Ani tie postavičky v krúžku neboli vtipné, skôr bolo jasné, že scenárista "chcel" urobiť vtipnú partu, no pôsobí to umelo. Tie charaktery (počnúc Turturovým Chuckom, Guzmánovým Luom alebo pornolesbami) dostali sakramálo priestoru, ktorý nestál za reč. Veľmi úbohé a čajové, nebyť tých hviezd (síce nechápem, prečo toľko zvučných mien a dobrých hercov prijalo Segalovo pozvanie do tejto bubliny) tak ani tie 2 hviezdičky nedám - niet totiž za čo. Sklamanie ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Cakal som trosku viac od tejto komedie. Scenar bol sice dost pritiahnuty za vlasy, ale zachranoval to predovsetkym Nicholson so Sandlerom, aj ked by som radsej v ulohe Davea videl vecneho smoliara Bena Stillera. Treba to brat ako lahku blaznivu komediu na pobavenie a nad scenarom sa vobec netreba zamyslat. Vo vedlajsich ulohach ma milo prekvapili John Turturro a Woody Harrelson. Ale kde som videl uz podobny zaver? Aha asi v BLAZNIVEJ STRELE (1988) s Leslie Nielsenom... 20.02.2009 ____ Adam Sandler - (Dave Buznik) +++ Jack Nicholson - (Dr. Buddy Rydell) +++ Marisa Tomei - (Linda) +++ John Turturro - (Chuck) +++ Woody Harrelson - (Galaxia / Ochranka) +++ John C. Reilly - (Arnie Shankman) +++ Luis Guzmán - (Lou) +++ Kurt Fuller - (Frank Head, Daveov šéf) +++ Harry Dean Stanton - (slepý muž) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Teddy Castellucci +++ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Poslední film herečky Lynne Thigpen (Brenda Daniels), která zemřela měsíc před jeho uvedením do kin. Snímek je věnován její památce. (ČSFD)
  • Kvůli filmu se Jack Nicholson (Buddy Rydell) vůbec neholil a nestříhal několik týdnů, proto vznikaly pomluvy a fámy, že se z něj stal alkoholik. (lesumir)

Reklama

Reklama