Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film je tak trochu otravný už ze samotného námětu. Po celý film všichni se Sandlerem neskutečně vyjebávají a je to spíše frustrující, než zábavné. Humorné to také kdovíjak není, Sandlerův komediální talent tentokrát moc využitý není a celý film táhne především Jack Nicholson a jeho xichtění + nějaké ty drobné cameo role. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Blondie - "Heart of Glass" ,2. Jimmy Buffett - "Margaritaville" ,3. West Side Story - "I Feel Pretty" ,4. Louis Armstrong - "Mack The Knife" ,5. Smash Mouth - "Why Can't We Be Friends?" ,6. Bee Gees - "How Deep is Your Love" ,7. The Rolling Stones - "19th Nervous Breakdown" ,8. The Rolling Stones - "Street Fighting Man" ,9. Michael Jackson - "Scream" ,10. Santana - "Black Magic Woman" ,11. Carl Douglas - "Kung Fu Fighting" ,12. The Who - "Won't Get Fooled Again" ,13. Tori Amos - "China" ,14. Louis Prima - "When You're Smiling" ,15. Jane's Addiction - "Stop!" ,16. Van Halen - "Ice Cream Man" ,17. Cream - "Strange Brew", ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Absolútny trapas, nič viac nie je táto ako že komedia bez deju. Ostatným čo hodnotia film stačí asi že tam hrá Jack Nicholson(a jeho klasická ksichtová póza) ale ten rovnako ako Adam Sandler je vo svojej úlohe úplne nevýrazní a na viac, tie scénky čo majú byť ako že komické sú len povrchné žváchance bez kúska vtipu, ozaj len málo toho trošku vydareného sa tu udialo a tak som si musel pretrpieť vyše polovicu najhoršieho filmu zo Sandlerom čo som videl a to som myslel že horšie než Veľký tato to už nebude. ║Rozpočet $75miliónovTržby USA $135,645,823Tržby Celosvetovo $195,745,823/20%/ ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s výbornými ústředními postavami. Adam Sandler je možná můj nejoblíbenější komediální herec a tady své nadání pro podobné typy filmů potvrzuje. Nabručený Jack Nicholson ho skěle doplňuje. Tato komedie podle mého nedosahuje kvalit "50x a stále poprvé" nebo "Trestná lavice", dalších to Sandlerových filmů, ale určitě vás slušně pobaví, možná i poučí. 65% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Pobavila jsem se. A to říkám s plným vědomím a svědomím člověka, který naprosto nic nečekal, a jestli něco, tak trapas. Přelet nad kukaččím hnízdem to teda, Jacku, není, ale když ty umíš zahrát všechno - a s grácií. Psychosedánky mě asi pobavily ze všeho nejvíc a taky asertivní John Turturro :-)), ale co bylo zoufalé - po milionté "citové vyblejvání na stadionu+mikrofon+cedule" - na to už by měl být nějaký filmový předpis. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)
  • Kvůli filmu se Jack Nicholson (Buddy Rydell) vůbec neholil a nestříhal několik týdnů, proto vznikaly pomluvy a fámy, že se z něj stal alkoholik. (lesumir)
  • Kabina letadla je zařízena přesně jako v Boeingu 767 - před odletem se však v záběrech objevuje Boeing 737. (jirijost)

Reklama

Reklama