Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Pobavila jsem se. A to říkám s plným vědomím a svědomím člověka, který naprosto nic nečekal, a jestli něco, tak trapas. Přelet nad kukaččím hnízdem to teda, Jacku, není, ale když ty umíš zahrát všechno - a s grácií. Psychosedánky mě asi pobavily ze všeho nejvíc a taky asertivní John Turturro :-)), ale co bylo zoufalé - po milionté "citové vyblejvání na stadionu+mikrofon+cedule" - na to už by měl být nějaký filmový předpis. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho konca na baseballovom ihrisku, mohlo to byť aj na plný počet. Podľa môjho názoru jedna z najvtipnejších Sandlerových komédií, ktorá stavia hlavne na skvelom hereckom obsadení. Výkon Jacka Nicholsona je opäť úžasný (a hlavne jeho mimika) a postava psychiatra Buddyho Rydella je asi jeho najbláznivejšou. Tak trošku zvrhlejší film, než som čakal. Ale zábava je to veľmi dobrá. /80%/ ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Zdálo by se až ukázková komedie a velmi vyskolé úrovni. Překavapivý příběh popisující šíleneho cvokaře a jeho pacienta v jádru normálního člověka. Vše se nakonec ukázalo jako totální fraška, která měla za účel spojit dva lidi. No tohle všechno si uvědomte do toho naházejte překvapivé scény, neuvěřitelné zvraty, skvělý dialog a typický Nicholsnův ksicht , všechno zamíchejte a vyjde vám parádní podívaná. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film je tak trochu otravný už ze samotného námětu. Po celý film všichni se Sandlerem neskutečně vyjebávají a je to spíše frustrující, než zábavné. Humorné to také kdovíjak není, Sandlerův komediální talent tentokrát moc využitý není a celý film táhne především Jack Nicholson a jeho xichtění + nějaké ty drobné cameo role. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Pro me je tohle jedna z nejlepsich komedii vubec.Malokdy mam prilezitost videt kvalitni komedii bez hloupych vtipku a velice vtipnych padu ze schodu, ruznych vulgarit a jine. U tohodle jsem se smala od zacatku do konce. Pisni jsem "Jsem tak hezka" a uklidnujicim slovem s masazi usnich lalucku me proste dostala do kolen.Herecke obsazeni je dokonale. Jack Nicholson a Adam Sandler jsou rozhodne mistri sveho oboru. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 135,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 195,7 mil. (NIRO)
  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno