Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Celý film je v podstate ako povaha nerváka. Chvíľu kľud, nič sa nedeje. Potom záchvat, záblesk energie. Taká horská dráha. Celkovo to bolo tak 50 na 50. Priemer, ktorý od ostatných komédii odlišuje účasť Jacka Nicholsona. Ak máte chuť na niečo nenáročné a chcete vidieť Sandlera bez fekálneho humoru, tak skúste toto. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s výbornými ústředními postavami. Adam Sandler je možná můj nejoblíbenější komediální herec a tady své nadání pro podobné typy filmů potvrzuje. Nabručený Jack Nicholson ho skěle doplňuje. Tato komedie podle mého nedosahuje kvalit "50x a stále poprvé" nebo "Trestná lavice", dalších to Sandlerových filmů, ale určitě vás slušně pobaví, možná i poučí. 65% ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Pobavila jsem se. A to říkám s plným vědomím a svědomím člověka, který naprosto nic nečekal, a jestli něco, tak trapas. Přelet nad kukaččím hnízdem to teda, Jacku, není, ale když ty umíš zahrát všechno - a s grácií. Psychosedánky mě asi pobavily ze všeho nejvíc a taky asertivní John Turturro :-)), ale co bylo zoufalé - po milionté "citové vyblejvání na stadionu+mikrofon+cedule" - na to už by měl být nějaký filmový předpis. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : David Dorfman. Kamera : Donald M. McAlpine. CHYBY VE FILMU - 1 - Když říká Dave Johnovi ten vtip o její matce, tak John vyjde z koupelny a čistí si zuby. Na zubním kartáčku je pasta. V dalším záběru ale na kartáčku ani na puse žádnou pastu nemá. 2 - Když je Adam Sandler poprvé na kurzu sebeovládání, tak při záběrech na člověka jménem Lou můžeme vidět, že triko, které má pod košilí občas jeho pupek zakrývá a občas ne. Ve filmu je strašná spousta chyb, stačí se jen trochu pozorněji dívat a každý něco najde. DIALOG - Moment, nechte toho muže domluvit, co chtěl říct. Kdo to byl ? Asi Bill Clinton. ()

prkalil

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera natolik nemám ráda, že jsem se nevydržela dívat bez občasného popojetí nebo poskočení. Ale Nicolsona zase ráda mám, takže jsem to nedokázala vypnout. Rozčilovalo mě i to rozčilování, ale kdybych taky prošla kurzem sebeovládání, tak bych to jistě snesla znovu a ještě jednou bych si toho božskýho Jacka vychutnala. A spolu s ním a účastníky jeho kurzu si nakonec zazpívala "Jsem tak milá, přeúžasná..." ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Kabina letadla je zařízena přesně jako v Boeingu 767 - před odletem se však v záběrech objevuje Boeing 737. (jirijost)
  • Ve scéně, kdy Dave (Adam Sandler)  a Buddy Rydell (Jack Nicholson) odjíždějí z kláštera, kde si byli vyřídit účty z mládí, vyjedou polní cestou na silnici a přejedou dvojitou žlutou středovou čáru. V následující scéně je však ve zpětném zrcátku vidět čára jednoduchá, přerušovaná, bílá. (eltazar)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)

Reklama

Reklama