Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Tommy dokončil s odřenýma ušima studium na vysoké škole; vrací se domů. Má totiž zařízené místečko v otcově firmě na brzdové destičky, kde pracuje i jeho kamarád z dětství "ridčrt", kterýho po příletu zaveze do firmy kde na ně čeká Tommyho otec. Tommy je ihned vybaven kanceláří a překvapen svým novým bratrem, kterého získá po svatbě svého otce se svou novou přítelkyní. Jenže nic není tak lehké jak se zdá a na svatbě Tommyho otec dostane infarkt a zemře. Tommyho nevlastní matka chce firmu prodat a získat peníze z prodeje, jenomže Tommy to nedovolí a tak vyráží i se svým kamarádem "ridčrdem" na služební cestu a tak začíná tahle road komedie plná veselých a bolestivých gegů. Dokáže Tommy prodat dostatek destiček nebo firma krachne? (Mol)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

mzop odpad!

všechny recenze uživatele

Coze?! Tak tohle neslo dokoukat ani pod pohruzkou nasili!!! Nabouranej jelen, kterej srazku s vozem ani neprezil, a auto nebylo ani skrabnuty?! (ostatne chtrej jelen - dela mrtvyho a pak se na tom autu pomsti) Nebo chlap, kteryho naprosto neprirozene odhodil drobny vybuch elektriny, kterou "pokropil" pri moceni?! A Chris Farley snad neni ani herec a urcite nema ani spetku charmismatu. Fakt ne, sorry, maloco je tak NEKOUKATELNÉ! ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Stáhnul jsem si seznam údajně dvou set nejlepších komedií všech dob. Figurovalo mezi nimi i toto... Stojí to za hovno, stejně vážně už teď beru celej ten seznam. Sestavoval ho pravděpodobně někdo, kdo se může potrhat, když si někdo ve filmu říhne nebo prdne. A pokud je navíc ještě tlustej, hnusnej, zrzavej, mastnej, prostě ohavnej, pak to aspiruje na komedii století. Ne, vážně nemám slov. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"NĚKDO STUDUJE I 7 LET!" "ANO, VÍM, ŘÍKÁ SE JIM DOKTOŘI." Farleyho animální komika a Spadeovo pragmatické hláškování znamenají kontrastní výhodu, snímek z ní ale těží na pouhého půl plynu. Neoriginální osnova o lidsky objevených kvalitách, líznutá přísadami road movie, vyplodí několik vtipnějších scének, v úhrnu ale nemá vyšších ambicí. Povedené pasáže tak střídají ty úplně hluché, Farley běsní, Spade rýpavě komentuje ("VÍM ŽE BYS TU RADĚJI TRČEL ABYS NEZHUBNUL, ALE MUSÍME PRACOVAT.") a zbytek (včetně režie) se jen veze (Dennehy i Aykroyd by určitě odvedly své, oba ale mají málo prostoru, jeden na začátku, druhý na konci). 50% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Parádní a bohužel neznámá komedie, u které prostě vypnete a jen si ji užíváte. Je v podobném ražení jako BLBÝ A BLBĚJŠÍ, či spíše jeho pokračování NÁVRAT BLBÝHO A BLBĚJŠÍHO. Tentokrát je tu jen jeden retard, tlouštík (Chris Farley), který jako retardovaný syn zemřelého generálního managera má zdědit firmu a zachránit ji před prodejem, který si přeje jeho nevlastní matka (Bo Derek). No i když jen jeden retard... Společníka mu dělá další nepříliš inteligentní zaměstnanec firmy (David Spade), po jehož boku se vydává na bláznivou road trip zachránit firmu prodáním brzdových destiček. Na této dvojici celý tento film stojí, stejně jako tomu bylo u Jima Carreyho a Jeffa Danielse. Po jejich boku podle mě zazářila Bo Derek, která tu právem vystupuje jako totální femme fatale. Obzvláště ve scéně (14. minuta), kdy vychází z bazénu ve svých modrých bikinách a v polovině filmu leží na posteli v saténové košilce (58. minuta). Proto mě překvapuje, že za tuto roli byla nominována na nejhorší ženský výkon ve vedlejší roli. /// Uspěl jsi, protože jsi byl uvolněný a sebejistý. A to je to, co je k prodeji potřeba - jistota. O to jde při prodávání. Svým způsobem si lidé kupují tebe. [719. hodnocení, 41. komentář, 51%] ()

TeresaWin 

všechny recenze uživatele

Možná že mám slabost pro filmy s lidma z SNL, i když se někomu můžou zdát blbý. Tohle je ale úžasný. Jedna z nejlepších komedií vůbec. S jedným z nejlepších komiků vůbec. Chris Farley. Víc slov k němu ani přidat nemusím. Jen možná to, že kdybych měla stroj času, tak udělám všechno proto, aby žil. On a Spade byli v SNL vždycky super a to, že to dokázali předat na filmový plátno, je naprosto úžasný. Jen to možná u nás ocení mnohem míň lidí, protože tady je málo kdo zná. Jen prosím, s dabingem na to nikdy, nikdy nekoukejte, fakt prosím. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama