Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mladá rebelka Nimue, která má tajemné schopnosti a legendární meč, spojí síly s okouzlujícím žoldákem Artušem a společně se vydají zachránit její lid. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Prokletá mohla být skvělým seriálem. Mohla a má k tomu vynikající předpoklady. Jen se to celé posralo. Možná, kdyby nebyla tak krutě naroubovaná na jiný, poněkud známější příběh o králi Artušovi. A obsadit do role budoucího krále Artuše černocha? To je opravdu zhovadilost! Chápu, že teď není nic tabu, ale nabourávat historii, byď tady jde spíše o fantasy, je divné. Je to tak divné, jako by někdo natočil snímek o Martinu Lutheru Kingovi a obsadil tam bělocha! Jasně, tady je to trochu jiný svět, ale hraje s nějakou reálií, nebo pověsti, která už tak fantasy není. Opravdu mi to lezlo na nervy. Mimochodem, jako budoucí Artuš byl pěkné béčko a dotáhl by to tak maximálně na strážného. Je to škoda, protože potenciál tady byl. Merlin je vynikající! Nimue a její meč? To bylo hodně smutné a spíše trapné máchání klackem. Fakt mě to mrzí. ()

Khamsin odpad!

všechny recenze uživatele

Už od začátku to působilo tak trochu lacině. Herecké obsazení mi moc k daným postavám nesedělo (kromě okouzlující Katherine Langford a charismatického Petera Mullana). Ale proboha.. co jste to provedli Artušovi? To vážně budeme vše překrucovat tímto směrem, že i Artuše bude hrát herec výrazně snědé pleti? Ne, tak to ne. Na to odmítám koukat. Tzv. korektnost se už taví do čirého šílenství. >| ()

Reklama

zdenzo 

všechny recenze uživatele

PRINCEZNA FANTAGIRO NA TRIPU Těžko říct, co tvůrci zamýšleli, ale když dva dělají totéž není to totéž. Nejsou to Vikingové, není to Poslední království a už vůbec to není GOT. Absence rozpočtu jde cítit každým levným záběrem a hereckou impotencí 80% ansámblu. Nezachrání to ani nejstarší z bratrů Skarsgardů a už vůbec ne předloha Franka Millera. Shame, shame, shame! ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Start byl poněkud rozpačitý a skoro to vypadalo, že půjde o neškodnou rodinnou podívanou, ale pak se (skoro) naplno projevilo, že jde o Millerův komiks, nebyla tak nouze o násilí, zajímavé postavy a svérázně pojatou mytologii. Je mi jasné, že někomu tohle bude připadat příliš "multikulti", ale Cursed je netradiční a svým způsobem provokativní variací na tisíckrát adaptovaný příběh, který pobaví, pokud nebude zarytě odmítat nový pohled na klasickou látku. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

To že ma toto len 47% neriešim, slaba umbrella academy má 80, ale sú to dosť odlišne seriály. Tu bol aspoň dabing. Seriál ma tak povediac fakt bavil. A to že má skoro každá epizóda nad 60% považujem za spravodlivé. Ale to celkové hodnotenie je fakt na smiech. Priemerná záležitosť ktorá ma aj lepšie stránky ale aj horšie. Pozrieť sa to ale dalo určite. 3* ()

Galerie (176)

Zajímavosti (3)

  • Pro herce Seana Gildera (Bors) se nejedná o první roli v díle adaptujícím artušovskou legendu. Zahrál si už ve filmu Král Artuš (2004), kde se představil v roli Artušova sluhy Jolse. (slipknotfan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Reklama

Reklama