Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V Chuckyho nekonečné touze po moci se Chucky usadil v nejmocnější rodině na světě – uvnitř nechvalně proslulých zdí Bílého domu. Jak se tu Chucky ocitl? Co proboha chce? A jak se Jake, Devon a Lexy mohou dostat k Chuckymu do nejbezpečnějšího domu na světě a přitom zvládnout tlak romantických vztahů a dospívání? (mikki089)

Recenze (4)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to dá hravě na 4*, pořád je to zábava, Don Mancini to ještě pořád očividně má kam posouvat (myšleno v téhle sérii), ale ve druhé polovině už je ta únava materiálu fakt dost znát. Pořád je to klasický Chucky, ale předchozí řady byly prostě lepší a už by bylo fakt vhodné přemýšlet o definitivním konci, než se to hnusně rozbředne. Zatím se ale pořád bavím a Alyvii taky miluju čím dál víc. 70 %. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov, třetí série je naprostý peak celého seriálu. Je tu více gore, hlavní postavy se konečně smysluplně posunuli, nový cast baví taky a hlavně celé dění v Bílém Domě nenudí a je to zajímavě absurdní změna. Jsem nadšený a jde vidět že seriál má vzestupnou tendenci, snad klapne čtyřka! 11/10 ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej zasadený do zaujímavého prostredia s nevyužitým potenciálom, sústavne opakované narážky na zlých katolíkov súvisiacich s masívnou liberálnou propagandou určenou na vytretie už aj tak tupých detských a teenagerských mozočkov pokazil potenciál, ktorý sa v Chuckym stále skrýva a stále ostáva nevyužitý. Celkovo je obrazom klesajúcej úrovne aj počet hodnotení tretej série, hádam sa spomínaného štvrtého volebného obdobia Chuckyho už nedočkáme. ()

Galerie (183)

Reklama

Reklama