Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Špatný film to není, ale na Španělsko není ani dobrý a určitě umí i líp. Hlavní postava Javiera je výborná, stejně tak Mario Casas (Contratiempo) si zahrál další slušnou roli, nicméně film jako celek se veze na vlně průměru a nějak z ní nemůže vyskočit. Celé to působí tak utahaně a vleče se to, posledních 20 minut je film sice úderný, ale bohužel ne až tak úderný, jak by si zasloužil. Působí to celé dost prvoplánově a ve finále nad tím nežasnu jak nad jeho španělskými bratříčky - naopak, za měsíc si na něj spíš ani nevzpomenu. Kvalitní thriller, který na konci zasazuje menší množství paranoidního psychického teroru, ale jinak mi film nemá co dál nabídnout a ve výsledku jsem vlastně i trochu zklamaný, protože Španělsko nasadilo v minulosti laťku standartu daleko výše... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Uším nejvíce lahodící jazyk na světě a země, z níž lezou jen samé povedené thrillery. Faktory, co mě přilákaly i k tomuhle neprávem zapomenutému filmu, co visí už 3 roky na Netflixu. A jsem dost rád, že díky účasti Maria Casase z bezkonkurenční Neviny tohle super dílko nebudu dále přehlížet. Konečně zase trochu svěží vítr mezi všemi těmi průhlednými snímky, kde hned víte, co se bude dít a jak to celé skončí. Ty kluci i holky jihoevropský to zkrátka umí. [viděno na Netflixu 18.2.2023] ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý psychologický thriller. Španielskeho herca J. Gutiérreza stretávam v poslednej dobe často a je skvelý. Maria Casasa spomínať nemusím, ten už je snáď v každom lepšom španielskom filme. Je fajn, že režisér neodkrýva karty hneď v úvode a istú chvíľu trvá, kým divák pochopí čo sa chystá. Normálne som sa pýtal sám seba, že o čo tomu chlapíkovi vlastne ide...Film ma chytil a nepustil, divák je v napätí, netuší čo bude nasledovať a kam až dokáže hlavná postava zájsť. Dovolil si dosť a takých ako on, ktorým to ľahko prejde sú na svete mraky... Španielsko opäť super! 80%. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pacilo sa. Vyborne natocene a ma to atmosferu, co je u tohoto zanru u Spanielov dost caste. Avsak, nebol som az natolko presvedceny autentickostou zmien charakteru typka, ktory sa namotivoval "z bullshitov o sebazdokonalovani a podobnych kravin". A teda neverim tej suverennej reakcii v zavere. Napriek tomu velmi dobre natocene, napriek par logickym barlickam, ktore si mohli tvorcovia odpustit. Odporucam. 65% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Třetí španělský film od Netflixu, co jsem viděla. Na Díru zatím nic nemá, ale jako thriller funguje Hogar vcelku dobře. Má jednu obrovskou nevýhodu a to je tempo filmu, které je neskutečně pomalé a šíleně se to táhne. Alespoň ta první půlka, kdy se seznamujeme s postavami, hlavně s Javierem a jeho postupném upadáním do deprese. Španělé, ale nikdy nenechají nic náhodě a dokáží sakra překvapit, pro mě to byl konec. Očekávala jsem nějaký zvrat, který to obrátí na tu dobrou stranu, ale (pozor spoiler) zlo zvítězilo a tak to končí. Hodně mě to překvapilo, asi jsem až moc zvyklá na ty hollywoodský happyendy, že mě překvapil konec tohoto filmu, ale musím říct, že to byla příjemná změna. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama