Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Zbytečně přetwistované a přestylizované. Divácky asi největší popcorn. Ze začátku to mělo punc něčeho geniálního, který se postupně vytrácel, naštěstí ne do prázdna. Nevím jestli je to pro španělskou tvorbu něco specifického, ale bylo to emocionálně přepálené podobně jako la Casa de Papel, tj. styl který moc nemusím, ale chápu, že má každá regionální tvorba svá specifika. Ale kolem a kolem jsem se docela bavil, zvlášť pro některé fešné kočky, hlavní feme fatale v brýlích, o lala. Mít to o 2 hodiny a 1 linku méně, vůbec nic by se nestalo. Přes tu kritiku 6,5/10, ale nic extra, dívám se na tebe Tede! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Netflix nám přináší tuto osmidílnou krimi minisérii podle knižní předlohy od mého oblíbeného španělského režiséra. Sledujeme osudy několika postav, které se po několika dílech protnou. Každý něco skrývá a my nevíme, komu věřit. Jak souvisí zmizelá žena s mrtvou jeptiškou? Časem do hry vstoupí víc hráčů a vše se komplikuje. Děj se hodně točí kolem obchodu s bílým masem a věcí s ním spojených. Často vidíme flashbacky našich hlavních hrdinek. Nakonec do sebe vše zapadne a začne hra o čas i o život. Někdo se snaží prokázat svou nevinu a jiní zachraňuj svůj život. Je to dobře natočené. Jediný problém bych viděl v tom, že jsou některé zvraty snadno čitelné, a tak vás jen máloco v seriálu překvapí. I tak jde ale o dobrou zábavu, u které se určitě nudit nebudete "Kde jsou ty kazety?" ()

Reklama

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Seriál mi přijde zdatně přehypovaný a překombinovaný, ale kdo má rád španělské telenovely a slizkého Casase, bude jistě spokojen. U kousku, který je v červených řadách a má být dramatem / krimi / thrillerem a nevím, čím vším ještě, bych se chtěla bavit víc. Ke konci jsem byla ze všech rádoby zvratů a klišoidních zápletek už celkem vysílená. 3/5. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Opravdu kulervoucí jako Contratiempo, El Cuerpo nebo Záhadná bouře byly pouze první dva díly, jinak je to "jenom" hodně nadprůměrná detektivka, po které člověk jako po zmíněných filmech nečumí nevěřícně ještě pět minut do zdi. Ale pět hvězdiček si to zaslouží, něco takového se přece jen vidí s bídou párkrát za rok. 90% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem do nového roku vkročil něčím správným, je to stoprocentně výběr španělského seriálového thrilleru od mého už teď definitivně oblíbeného rejži Oriola Paula, co se nám po svých geniálních filmových počinech (dva mi stále chybí) opět vydal zavařit mozky a zase se mu to podařilo. Nedoporučuju tenhle skvost komukoli, kdo si jde večer k televizi jen odpočinout. Ale kdo si chce užít neutichající jízdu, co mu nedá spát, bude tady naprosto správně. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama