Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidiní krimi thrillerová jednohubka,která je nejsilnější v prvních 3-4 dílech,kdy není úplně jasné co se děje a tvůrci tady opravdu předvádí mistrovství v dávkování informací.Ve chvíli kdy se celé to klubo začne rozplétat je to sice pořád dobré a dává to smysl,ale také se objevují určité detaily,které mi neseděly a sebraly pár bodů z jinak velmi dobrého dojmu.Nehledě na to,že některé zvraty jsou už pak celkem dobře odhadnutelné a to včetně dvojitého finále s (pro mě trochu zbytečným) dovětkem.Španělé tohle každopádně umí a Coben umí psát (minimálně podle seriálů co jsem podle jeho knih viděl a konečně bych si mohl něco od něj přečíst) a kdyby bylo víc takových sérií,nevadilo by mi to...80% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Netflix nám přináší tuto osmidílnou krimi minisérii podle knižní předlohy od mého oblíbeného španělského režiséra. Sledujeme osudy několika postav, které se po několika dílech protnou. Každý něco skrývá a my nevíme, komu věřit. Jak souvisí zmizelá žena s mrtvou jeptiškou? Časem do hry vstoupí víc hráčů a vše se komplikuje. Děj se hodně točí kolem obchodu s bílým masem a věcí s ním spojených. Často vidíme flashbacky našich hlavních hrdinek. Nakonec do sebe vše zapadne a začne hra o čas i o život. Někdo se snaží prokázat svou nevinu a jiní zachraňuj svůj život. Je to dobře natočené. Jediný problém bych viděl v tom, že jsou některé zvraty snadno čitelné, a tak vás jen máloco v seriálu překvapí. I tak jde ale o dobrou zábavu, u které se určitě nudit nebudete "Kde jsou ty kazety?" ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nevina má určitě, co do sebe. Není špatně zpracovaná technicky, ale ta forma je občas trochu chaotická a podobně. Dokážu si představit, že to zaujme spousty lidí, ale já už za poslední rok prošel takovými hovnami, že nemám asi moc náladu nebo čas na klíčování nějakého zážitku. Možná někdy za 50 let. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Příběh obsahuje spoustu postav, které neustále něco vysvětlují z minulosti, aby mohla začít přítomnost. Každý díl se více či méně zaměřuje na jinou postavu. Druhý díl vypadá, jako když s prvním nemá nic společného. Postupem času se ale všechno spojí dohromady. Celé je to bohužel zbytečně překombinované a ze všech událostí, které tam jsou nacpané, by klidně mohlo vzniknout i několik sérií. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Tak to je neskutečnej propletenec neuvěřitelných událostí a zvratů při kterých se tají dech. Napínavé, drsné, prostě bez obalu. Zajímavý styl vyprávění, postavy a prostě scénáristický majstrštyk. Oriol Paulo opět potvrdil, že tohle umí dokonale a věřím, že se od něj ještě máme na co těšit (i když tohle je podle knihy). Každopádně celkově španělská tvorba je jedna z těch nejlepších. No a poslední díl, ten to samozřejmě rozsekne a je to něco! Za mě řemeslně skvěle zvládnuté. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama