Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack přepadne banku. Policie ho pronásleduje, jeho auto při tom vybuchne. V nemocnici se popálený Jack probere z bezvědomí. Strhá ze sebe všechny hadičky, které do něho vedou, a z úst mu vyleze slizká příšera, která přeleze do těla sousedního pacienta. Jack umírá. Příšera takto čas od času změní hostitele. Lidé s příšerou v těle jsou agresivní. Policie nachází mrtvá těla a hledá příčinu smrti. Policistovi se do pátrání plete agent FBI, který má magický předmět, z něhož vychází záření, jež paralyzuje příšeru. Než se ji ale podaří zlikvidovat, několik lidí zemře a zraněni jsou oba policisté. V nemocnici agent FBI vdechne druhému policistovi život a sám umírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Speciální efekty jsou velice dobře provedené a hlavně co se týká samotného monstra je vidět, že si na něm dost vyhráli. Vzhledem sice připomíná velkého mravence, ale má i několik chapadel, které si občas našli cestu ven. Prostředí se měnilo v tempu děje, který nabíral rychlý spád a až na několik momentů vůbec nenudil. Protože jak jsem podotkl na začátku, tak se tu střídala akčnost s komediálními prvky a jejich vzájemné propojení zvládli producenti dokonale, protože ani jedna nevyčnívá nad tou druhou. Takhle nějak si myslím, že by měl vypadat dobrý sci-fi horor. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Osmdesátý léta, poldové, luxusní auťáky a podivný ZLOčinec. Ty vole, sci-fi horrorové Miami Vice je tady! Miluju osmdesátý léta a v tomhle filmu jsem si je fakt užil. Móda, hudba, oblečení, ženský. Wau. Kyle MacLachlan opět (vlastně v předstihu) coby agent FBI a zdá se, že zde si pozdějšího kultuvního Coopera docela osahal a vyzkoušel. Naprosto šukézní Claudia Christian, ty kozačky mě málem zabily!!!! Jen škoda, že to ke konci nenabírá moc na tempu a negraduje. Ten závěr je takový trochu suchý. Mohlo to trochu více přitlačit na pilu. Ale jinak hodně slušnej film, nijak si nestěžuji. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Má rád rychlá auta a tvrdou muziku. Není řeč o nějakém tvrďáckém rockerovi, ale jednom nechutném mimozemšťanovi. Tomu se u nás tak líbí, že si vždycky vyhlédne nějaké okolojdoucí lidské tělo, a vetře se do něj. Jakmile je tělo znehodnoceno, najde si jiné. To (+ i jiné záležitosti ) se nelíbí jinému mimozemšťanovi, který si zase vleze do těla agenta FBI a vydá se po stopách padoucha. Jediná možnost, jak jej dostat je zničit jej v momentě, kdy není v žádném lidském těle ... Ačkoliv film poznamenává jeho stáří, triky jsou na dost dobré úrovni (no triky - spíš jen jeden - onen nechutný slizký mzák). Ten navštíví různá těla, z nichž asi nejzajímavější je ona náruživá striptérka. Jinak ve filmu nejde o nic jiného, než stovky vystřílených nábojů, z nichž (až je to komické) většina jde mimo. Zajímavé také je, že agenti nemusí pistole nikdy nabíjet (ale přesto jim náboje dojdou až ke konci filmu v té nejhorší možné chvilce). Ale celkově jde o hodně zábavný film a určitě se nudit nebudete... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Film jsem si už jako malý pouštěl na videokazetě. Teď, po těch několika letech jsem měl to štěstí vidět ho znovu v televizi. Nejedná se o žádný skvost, ale má svižný spád a s ním se Tajmené zlo docela dobře sleduje, takže mu sem tam odpustí člověk aji ty přitroublé dialogy. 70% když připočítám sympatické herce a jejich výkony . ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Vidí niečo, chce to, ukradne to." Keď mu vtom niečo bráni, zabije to. Režisér Jack Sholder, známy predovšetkým Freddyho pomstou, sa nám ale pekne predviedol. Herecké obsadenie Kyle MacLachtan známy predovšetkým zo seriálu Tales from the Crypt, zahral si v dieli Carrion Death, nám predvádza dobrý výkon, svoju rolu mimozenšťana zvláda asi najlepšie zo všetkých zúčastnených. Spomeniem ešte Dannyho Treja, ktorý si zahral minirolu väzňa a tá jeho vtipná hláška: ,,Hele hyppíku, co to tady děláš!" následne ho zato zastrelil mimozenšťan, ktorého nazval hyppíkom 80 percent. PS: Claudia Christian je sexy striptérka :). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Raketa “M72 LAW“, ktorú vystrelí John Masterson (Clarence Felder) na policajnej stanici, by v skutočnosti neexplodovala, pretože je vyrobená tak, aby po zasiahnutí cieľa na vzdialenosť bližšiu ako 10 metrov nevybuchla. (Raccoon.city)
  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)

Reklama

Reklama