Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack přepadne banku. Policie ho pronásleduje, jeho auto při tom vybuchne. V nemocnici se popálený Jack probere z bezvědomí. Strhá ze sebe všechny hadičky, které do něho vedou, a z úst mu vyleze slizká příšera, která přeleze do těla sousedního pacienta. Jack umírá. Příšera takto čas od času změní hostitele. Lidé s příšerou v těle jsou agresivní. Policie nachází mrtvá těla a hledá příčinu smrti. Policistovi se do pátrání plete agent FBI, který má magický předmět, z něhož vychází záření, jež paralyzuje příšeru. Než se ji ale podaří zlikvidovat, několik lidí zemře a zraněni jsou oba policisté. V nemocnici agent FBI vdechne druhému policistovi život a sám umírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tahle scifi /hororová akce se hodně šílená ,ale celkem i vtipná. Mimozemštan ,který na sebe bere podobu lidí a dělá z nich vraždící monstra se chová dalo by se říct jako slibovaný socialismus v praxi. Když něco budeme chtít tak si to půjdem do krámu vzít a nebudem potřebovat peníze. A takhle se chová ten mimozmeštan.Na co má chut to si vezme. Agent FBI se ho s pomocí detektiva Becka snaží chytit ,ale není to tak jednoduché zvlášt ,když ten agent je taky mimozmštaň a pouze jeho zbraní se dá zlikvidovat a jen ,když opští tělo hostitele a hledá si jiný. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Film jsem si už jako malý pouštěl na videokazetě. Teď, po těch několika letech jsem měl to štěstí vidět ho znovu v televizi. Nejedná se o žádný skvost, ale má svižný spád a s ním se Tajmené zlo docela dobře sleduje, takže mu sem tam odpustí člověk aji ty přitroublé dialogy. 70% když připočítám sympatické herce a jejich výkony . ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Už je to dlouho, co jsem to viděl, ale tehdy se mi to dost líbilo. Nejvíc si asi pamatuju tu scénu, jak ten zlej převtělenej mimozemšťan v těle nádherný striptérky umiluje chlápka k smrti. Jindy No tak jsem se podíval znovu a se svým hodnocením plně souhlasím. Je to zábavná akční jízda s několika SF motivy. Hlavně jízda úplně té první inkarnace je naprosto strhující. Prostředí i postavy jsou dobře popsaný a i když se nejedná moc o kriminálku, je to dost často i úsměvný (a to podle mě úsměvný proto, že chtěli). Triky jsou samozřejmě už zastaralý, za dvacet let aby ne. Ale když jsem to viděl poprvý, tak se mi to líbilo hodně a to mi tehdy nebylo víc jak deset. Herci jsou dobří a ani příběh mi nepřišel jako blábol a byl naopak docela dobře rozprostřenej. Nikde hluchý místo. no a konec je na béčkový SF docela zajímavej a poprvý už i hodně nečekanej. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +sympaťák Kyle MacLachlan, slušná atmosféra, netrdiční záporák, hodně krvavé -určitě je potřeba brát ohled na stáří filmu/// Konečně jsem se dočkal pořádného scífka. Rozhodně potěší námět a příběh. Ale co především, film je dobrou kombinací snímků Terminátor 2, Věc, Robocop a Hard Boiled. Asi sami uznáte že kombinace přímo královská. Jinak nemůžu říct, že by mi film připadal vtipný, nebo jinak řečeno směšný. Byl spíše napínavý a podle mě docela drsný, ani jsem se nemusel převtělit do malého kluka, abych si tento film vychutnal. Prostě paráda a těším se na pokračování./// Celkem 78%/// ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když sem tento film viděl asi před 8 lety, tak jsem z něj byl úplně vedle.Po čase jsem se k němu vrátil a bohužel to nadšení nějak vyprchalo.Ale věřím , že v roce 1987, to musel být hit.Film má neuvěřitelně hustou atmosféru, děsivou hudbu a celkem dobré herecké výkony i přesto , mi stačí když to tak na další 2 roky neuvidím. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Pri prenášaní mimozemšťana do úst Jonathana Millera bol samotný herec William Boyett natoľko znechutený, že to odmietol ďalej sledovať a skutočne odišiel. (Raccoon.city)
  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)
  • Počas prenasledovania auta značky Ferrari na začiatku filmu jeho logo mizne a znovu sa objavuje, čo sa deje niekoľkokrát. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama