Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Schnaubik 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, koukal jsem na to vlastně jen proto, že v tom hrál Carell a já teprve nedávno dokoukal Office, do kterýho jsem se totálně zamiloval. Tady teda ten obraznej komickej řetěz občas padá, ale pořád to má svoje momenty a kvůli nim jsem se u toho udržel. Nim a Johnu Malkovichovi, kterej tu všechny strká do kapsy. Hodně cením snahu scénaristů působit co nejaktuálněji v rámci vydání toho seriálu - zapojení TikToku a memes, střet světa Twitteru s generálem ze staré školy, nebo debaty o K-Popu pro mě byly skvělý osvěžení starých kolejí. Zajímalo by mě, jak poplatné době to bude za 10 let. Solidních 6/10! ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Áno, nie je to úplná komédia, ale na rozdiel od ostatných, som to očakával. No a viete čo ?? Mám rád tieto seriály, ktoré sú dramatické a o niečom hovoria a majú prvky dobrej, nenútenej zábavy a Space Force toto všetko má. Steve Carell je pán zabávač a bude vždy vtipný, no matter what a John Malkovich viac než slušne sekunduje. Prvá séria skončila zaujímavo a hádam sa dočkáme druhej čoskoro. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Představte si alternativní universum, ve kterém trochu umírněnější Michael Scott místo prodeje papíru sbírá generálské hvězdy. Nutno říct, že nápad samotný má ohromný potenciál a hlavní herecká dvojka má také co nabídnout. Bohužel se nejedná o střelenou satiru nejvyšších postů Států, nejde o bláznivou jízdu na lince Země - Měsíc. Space Force se snaží působit reálným dojmem a přestože zde satira je, je jí moc málo. Na komediální seriál prostě není SF dostatečně komické, sem tam se usmějete a sem tam se povede dost dobrá narážka, ale v konečném součtu to jednoduše nestačí. Příběhově má seriál hlavu a patu, což je obrovské plus, jen bych se na místě tvůrců zkusil utrhnout ze řetězu a doručit divákům pořádné záchvaty smíchu. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6,5/10. Nakonec dost v pohodě. Carell a Malkovich to neuvěřitelným způsobem táhnou (překvapivě i emocionálně), zatímco ostatní jsou trochu do počtu. Bizarní gagy se občas netrefí do vkusu (některé zas trefí jackpot) a vlastně celková nekonzistentnost materiálu škodí nejvíce. Přesto jsem se velmi bavil, postavy oblíbil a druhou sérii bych si dal více než rád. Držím palce! ()

universal 

všechny recenze uživatele

Nevím čemu se dřív smát, je to směs ironie a neschopnosti americké vlády v zrcadle dvou komiků. Vědce a generála. Zaujala mě drsná satira prezidenta (twitter) a naopak absolutně uspala rodinná linka s dcerou a matkou ve vězení. Moralizování puberťáků opravdu nemusím.Škoda, že seriál v podstatě nezůstal u toho hlavního a snažil se přidávat balast, který tam neměl být. Mohl to být novodobý Mash, takhle to je akorát chvilková blbina. 6/10 Kvůli hercům. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Stevov Carellov otec slúžil v armáde a tiež bojoval v 2. svetovej vojne, preto Carell požadoval, aby bol seriál po celý čas úctivý k armáde. (Weezy22)
  • V tomto díle zpívá generál Mark Naird (Steve Carell) skladbu „Kokomo“ od The Beach Boys, která zazní také v závěrečných titulcích. (danielsaf2)
  • Steve Carell sa dopočul o vládnom vyhlásení o vesmírnych jednotkách, na základe čoho navrhol túto tému pre seriál. Zavolal Gregovi Danielsovi a povedal mu dve slová: "Space Force." (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama