Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Don82 

všechny recenze uživatele

Steve Carell a John Malkovich jsou ve Space Force super, díky nim jejich postavy získaly osobitý styl a přesně jim sedí. Vzájemná chemie zeleného mozku se srdcem na správném místě a lehce neurotického vědce je hlavním tahounem tohoto seriálu. Vše ostatní, jak příběh, tak postavy, je prvotřídní vata. Vycpávka, která jen navozuje dojem, že drží při sobě a tak tak se nerozpadne. Nakonec to s odřenýma ušima doklepe do 10. epizody. Gagy lehce nadprůměrně vymyšlené, humor je celkem dobře naladěn a nejrůznější narážky a hlášky více méně fungují, ale na 30 minut každého dílu je to zkrátka málo. Většina dílů nekončí katastrofou právě díky tandemu Carell-Malkovich, který prostě a jednoduše funguje skvěle. Velká škoda, ale scenáristicky i režisérsky spíše lehký podprůměr. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duo Carell / Daniels ve mně trochu nahlodalo myšlenku, že když jejich spolupráce fungovala jednou, tak bude fungovat znovu. A trochu jsem pravdu měl, humor z legendární The Office tady zůstal a občas je hodně povedený, jenže je ho tragicky málo. Seriál nesmyslně skáče od komediálních dílů k dětinským rádobydramatům, které bych se nebál odvysílat na ČT Déčku. Po shlédnutí se neubráním kritice, že celá show vznikla pouze a jedině za účelem kritiky prezidentství Donalda Trumpa, na jehož účet je asi tak každý druhý vtip nebo komická situace. Je to určitě vznešená myšlenka a nebylo by to poprvé, kdy by zábavní průmysl sloužil k politické kritice a satiře, ale zastávám názor, že by zároveň měly být dodrženy kvality kinematografické. ()

Reklama

universal 

všechny recenze uživatele

Nevím čemu se dřív smát, je to směs ironie a neschopnosti americké vlády v zrcadle dvou komiků. Vědce a generála. Zaujala mě drsná satira prezidenta (twitter) a naopak absolutně uspala rodinná linka s dcerou a matkou ve vězení. Moralizování puberťáků opravdu nemusím.Škoda, že seriál v podstatě nezůstal u toho hlavního a snažil se přidávat balast, který tam neměl být. Mohl to být novodobý Mash, takhle to je akorát chvilková blbina. 6/10 Kvůli hercům. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6,5/10. Nakonec dost v pohodě. Carell a Malkovich to neuvěřitelným způsobem táhnou (překvapivě i emocionálně), zatímco ostatní jsou trochu do počtu. Bizarní gagy se občas netrefí do vkusu (některé zas trefí jackpot) a vlastně celková nekonzistentnost materiálu škodí nejvíce. Přesto jsem se velmi bavil, postavy oblíbil a druhou sérii bych si dal více než rád. Držím palce! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár hercov je tu trochu nevýrazných, to je asi jediný výraznejší problém. Páči sa mi ale ten tím a vychádza im dosť inteligentných vtipov. Občas neustrihnú scénku hneď po vtipe, ale ukazujú ešte reakcie a je to dosť prdel. Malkovich odpustí, najlepší sú otec s dcérou Carell a Diana. Mám to celkom rád. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Vesmírne jednotky USA v skutočnosti nemajú jednotný dizajn uniformy aký je použitý v seriáli. (Weezy22)
  • Kovový model slnečnej sústavy na námestí jednotiek vesmírneho nasadenia je geocentrický model zo stredoveku. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama