Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (509)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Teda tohle je fakt nefér, bůůůů.... :-( (A ještě se k tomu pojí ono závěrečné "For Dawn", což je věnování tragicky zesnulé producentce Dawn Steel, která se bohužel kvůli nádoru na mozku nedočkala kino-premiéry...) Nicméně zpracování poměrně tradičního hořko-sladkého příběhu o lásce a životě se zde dotýká téměř andělských výšek :-) Meg Ryan ve své nejlepší době a Nicolas Cage ještě s poměrně bujnou kšticí, navíc parádní soundtrack se skvělým songem od Goo Goo Dolls a neméně dobrou skladbou od Alanis Morissette. 9/10! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Len málokedy súhlasím s New York Times, ale tam o tomto filme napísali, že Nicolas Cage pripomína skôr sériového vraha, než anjela. Lepšie by som to nepopísal. Anjelská bytosť s nevábnou tvárou a mimikou ako Nicole Kidman na svojich päťdesiatinách. A ešte aj hlúpa bytosť, lebo tak sa nechať odrbať... ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Film, na který se moje maminka odmítá podívat znovu, protože ji závěr vždycky rozpláče. Pointu jsem tedy znala už dlouhá léta před prvním zhlédnutím a chtěla jsem si užít i zbytek romantického příběhu, jenže tu zamilovanost jsem bohužel věřila pouze jednomu z páru. Cage se do role roztomilého anděla Setha hodil, Meg Ryan její křehké hrdinky moc nežeru. Hudba ale byla nebesky krásná. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Americká blbina, ale aj tak je to jeden z tých lepších filmov Nicolasa Cagea a Meg Ryanovej. Má to super atmosféru a celkovo mi to príde sympatickejšie ako originál už len tým že to nemá potrebu to filozofovať o suchom z nosa. Na druhú stranu je to postavené na celkom cheesy romantickej zápletke, ktorá nasilu žmýka emócie a snaží sa všemožne rozplakať citlivejšie povahy. Soundtrack v pohode a celkovo si to vždy rád pozriem ak to beží v telke bez toho aby ma obalil pocit hanby. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Jsem tvrdě proti obsazování Nicolase Cage do čehokoli. Jediný romantický film, kdy byl k čemu bylo Pod vlivem úplňku, kde mě jako mladý pekař dokonce celkem okouzlil. Od té doby ho považuji za vhodného pouze pro parodie. Ale i když odhlédnu od Cage (což jde jen těžko), překvapilo mě jaká nuda to je, myslela jsem že jde o film dojemný, ale vůbec mi to nepřišlo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Cage povedal, že s touto úlohou musel prejsť od svojich bežných metód neustálych pohybov k snahe byť „efektívny“, pričom často nehybne. Poznamenal, že si musel osvojiť zmýšľanie dieťaťa a konať pod dojmom bežných zážitkov, ako je pocit dažďa alebo slnečného svetla. (Arsenal83)
  • Natáčanie trvalo od 19. apríla do 28. júla 1997. (Arsenal83)
  • Anjeli sú vyobrazení ľuďmi všetkých etník, aby reprezentovali rozmanitosť ľudskej rasy (aj keď anjeli nie sú ľudia). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno