Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (509)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pominu-li, že je to remake a tedy okopírovaná předloha jen jinak zpracovaná, pak musím stejně uznat, že se mi tato verze líbí více než originál. Meg Ryan coby lékařka a Cage coby zamilovaný anděl zde skvěle fungovalo. Mám rád filmy, které se dotýkají onoho neznáma po smrti. Velmi dobře zpracováno, doporučuji vidět. * * * * ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak sa dokážete povzniesť a prijať film s námetom, aký nám ponúka, dočkáte sa krásneho filmu. Dokáže rozplakať, rozosmiať, prinúti porozmýšľať. Premyslený príbeh je však na niektorých miestach až príliš presladený, no od začiatku chytí za city a emócie na konci sa určite prejavia. Meg je tu síce veľmi zlatá, no Nicolas božský! 75%. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Krásná romantická klasika. Jistě, je to kýč, ale já to tomuto příběhu ráda odpustím. Bylo to atmosferické, působivé a i k zamyšlení. Musela jsem po letech zvednout hodnocení o další hvězdu. Začínám ho mít hodně ráda. Nicolas Cage a Meg Ryan se k sobě krásně hodily. Chemie mezi nimi krásně fungovala a tak by to mělo být. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Podle mě jeden z nejúžasnějších a nejlepé napsaných romantických fantasy filmů.Cageovo herectví je zde opravdu silné,stejně tak i meg Ryan či skvělý Dennis Franz.Emotivní a smutný příběh anděla,jenž chce být člověkem.Skvělá stylizace,skvělá režie,skvělé všechno,tenhle film mě hodně zasáhl a moc rád se na něj dívám.100%. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

věříte na anděli??? néé??? to jste nikdy v životě neřekli: "Andělíčků můj strážníčku opatruj mi mou dušičku??" ale určitě jo?? :) a co andělé smrti?? věřit a doufat v něco nadpřirozeného jo snad lidské... útěk od každodeního reálného života.. v každém z nás alespoň jednou zahoří myšlenka, je někdo, kdo má nad námi ochranný křídla?? Město andělů "poukazuje" nad tím, že i andělé smrti nejsou jen monstra co nás odvádí do věčných lovišť.. ale snaží se nám pomoct překonat tu cestu :) a tak by to mělo být.. každý konec, má nový začátek :) k tomu když se anděl chce stát lidskou bytostí, kvůli lásce.. to snad zahřeje na duši každého :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Slovo „anjel“ sa v celom filme spomína len dvakrát, počas krátkeho dialógu medzi Sethom (Nicolas Cage) a Cassielom (Andre Braugher), keď sa obaja prechádzajú po pláži, aby videli západ slnka. Je to jediný raz, kedy jasne tvrdia, že sú anjelmi. (Arsenal83)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama