Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé pozorovat jak se mění postoj veřejnosti vůči kultu Jackass. Začátky, rok 2000 - staří jsou pohoršení a volají po zákazu, pro mladé nejlepší věc na světě. 2002-2012 - staří si zvykli a berou je na milost, mladí vyžadují extrémnější a kreativnější stunts. 2022 - staří se královsky baví, Jackass je relativně krotká zábava, mladí řeší jestli při scénách není zbytečně plýtváno zdroji, příp. neeticky zacházeno se zvířaty. Jackass beru jako zásadní kulturní moment, stále si držící svůj nevyslovený étos - mix závazku vůči dobře provedené scéně, které je podřízeno vše (důstojnost, bolest, zdraví), nesmysl a exces jako nejvýše postavené hodnoty, atmosféra všeobecného nebezpečí, ovšem s veskrze pozitivním přístupem a zjevnou péčí o dobro svých fellas. Tyhle věci spolu pořád vzácně ladí, jejich účinky se sčítají a navozují po celou stopáž dobrý pocit, i když u některých členů je již patrný úbytek energie ("kolik dáte? tak jo, ještě jeden díl"). Potěší nulová toxicita, do koulí tu dostávají nakopáno malí, tlustí, černí, teplí, ženy, židi, všichni, a scéna se škorpioním botoxem slouží jako osvícený mimoděčný komentář ke společnosti ve které jsou procedury jako botoxové injekce přijímané za běžnou součást péče o svůj zevnějšek. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Kdo nezná dřívější kousky, bude asi v šoku. Já už jenom jsem tak nějak zvědavej, co zas přijde. A opět je tam hodně bolesti, kaskadéřin, nechuťáren a zhovadilostí a většinou se to vše točí kolem prdelí, koulí, šulinů, bradavek. Ale to zjistíme hned v úvodní znělce s godzilou, která sice pobaví, ale je vám jasné, že ve stejném duchu to takhle bude celé. Ale jo, jednou za čas se na něco takového dá kouknout, ale lidi, co to točí, asi nejsou úplně v pořádku. Na druhou stranu je mi to jedno. Když chtějí, tak chtějí... a něco tam fakt pobavilo. Psycho. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je fajn sa po tak dlhom čase vrátiť k tejto partičke. Niektorí chýbajú, iní boli nahradení. V zásade ale baví hlavne stará parta. Nie nováčikovia. Jackass je ale drsnejší. Kopec krát som mal problém udržať oči na obrazovke. Cup test rozhodne najhoršia vec v celom filme. Ehren McGhehey je pán. A mal asi zo všetkých najväčšiu smolu. Úvod s Peniszzilou potešil. V zásade presne to, čo jeden od toho očakáva. Vracanie, prdenie, zatváranie očí a neustály smiech. Fajn rozlúčka ( ak to teda rozlúčka je). ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jackass sú späť, síce sa dosť opakujú ale komu to vadí. Opäť je to ohromná sranda, plná nechutností a šialeností. Chlapci aj na svoj vek predviedli šialené veci a to sa im musí nechať. Nostalgia úplne nevyužitá ale odpúšťam a snáď ešte aspoň jedno Jackass bude. Síce to by už asi bola ich smrť.  Za 4*. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Znatelně vyčpělý a bohužel už bez drtivý většiny sestavy, nováčci mi přišli o ničem a vůbec to mělo takovou divnou pachuť, i tak se některý čísla povedly a párkrát jsem se upřímně pobavil, takovejch bylo ale zoufale málo. Tahle show byla nejlepší v tom že vše mělo takovej pouliční guerrilla nádech, tohle už smrdí nenápaditou profesionální produkcí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Protože většina filmu Jackass Forever byla natočena během pandemie covid-19, všichni členové herců a štábu museli být testováni na covid-19 každý den natáčení. To zvýšilo rozpočet o více než 1 milion amerických dolarů. (KGBelik)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama