Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se dalo čekat, seriál čelí review-bombingu, ale nezaslouženě. Očekávání jsem neměl velká s ohledem na zvěsti o chaotickém natáčení, ale nakonec jsem mile překvapen. Je to vtipné, není to přehnaně feministické, ale nebojí se to sázet na silnou ženskou hrdinku, triky nejsou doladěné, ale jsou lepší, než jsem se původně obával, odsýpá to a umí pobavit. A bonusem je odpověď na letitou otázku - Je Kapitán Amerika panic? ()

Fidsta odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se někdo hodně posral. Marnost nad marnost, trapná agitka a navíc je to ještě celý úplně debilní. Vypadá to jako hodně špatná parodie na power rangers z roku 1993. Jak tohle může někdo myslet vážně, jak tohle může někdo zaplatit, jak tohle někdo může s klidnym svědomím pustit do světa? Upřímně si nemůžu vzpomenout, jestli jsem někdy viděl něco horšího. ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně zbrklé a uspěchané. Z právničky se stane Hulkyně doslova ze sekundy na sekundu a o patnáctisekundové záporačce se radši ani nevyjadřuju. Celé to kvůli krátké stopáži působí spíš jako minikomiks na poslední stránce novin (skeče s Garfieldem např.), než nějaký plnohodnotný seriál. Hlavní hrdinka navíc nějakou pokoru nebo úctu zrovna dvakrát nepobrala, všechno zpochybňuje, Hulka zesměšňuje. Zatím fail. Trefný rozbor udělal uživatel Th3T3mpt3r . ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, nebylo to špatný... pilot to má vždycky těžký, ale věřim tomu. Ještě se neukázala žádná pořádná zápletka, padouch, o čem to vlastně bude, prostě jen "jak She Hulk vlastně vznikla" ve 20 minutách... origin a pak už doufám, že se to rozjede :) Jo a CGI sem tam trochu pokulhává, ale pro člověka, co vyrostl na VHSkách je tohle ještě dobrý :D ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatiana Maslani je symposka a velka kocka. Zurive vykriky v "zelenej forme" nalezite upravili a zrejme dokaze vsetko lepsie a rychlejsie ako povodny Hulk, takze je splnena i tato "vseobecna pravda". Vsetko je teda v poriadku. Naviac ten tik a zmurk v pravom ocku, ked povie: "it's true, I'm a hulk", stoji za to. Jednoducha zabava a absentovali i mnohe hluposti. Akurat ma prekvapilo ako z rychlika vsetko vysvetlili plus wtf dianie pocas sudneho konania. Haluska. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • V Brucově (Mark Ruffalo) domku v Mexiku lze zahlédnout helmu, kterou nosil v aréně jakožto šampión soubojů na Sakaaru. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)
  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)

Reklama

Reklama