Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Klajnik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi prvoplánová sračka. Velké posuny postav jsou během 5 vteřin vysvětleny způsobem: “Vyrobil jsem si tohle zařízení, abych si udržel svou lidskou podobu”. Vyřešeno, jede se dál. Je to woke, ale tím debilním způsobem. Snaha o humor bolí, ačkoliv by měla bavit. Když se protagonistka snažila být vtipná, napadlo mě, že females arent funny. Já jsem levičák, ale tyhle sračky ve mě vzbuzují konzervatismus. Jo a Mark Ruffalo své repliky odříkává jako by je prvýkrát četl ze scénáře. Herectví v tom hlase často chybělo. Uspěchané, odfláklé, otravné… ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach, to CGI... Hulk vypadá skvěle, ale obličejové pohyby She-Hulk vypadají stejně jako v traileru otřesně. Na první díl docela fajn scénář a hlavní herečka to zatím docela tahá, bohužel celý díl je fakt příšerně prostříhaný, že u bojových scén nemám moc šanci dění pochytit. I tak cením easter eggy, úplnej průser to zatím není. 6/10 ()

Reklama

Kraty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5,5/10 Na začátek než to tu začnu hatit tak musím upřímně říct, že She-Hulk je o trochu lepší než jsem čekal. Rád vidím po té době Bruce... V jedné scéně když se začali hádat tak to bylo docela zajímavý a řekl jsem si "že by konečně něco vážného??" A ono ano! Jen to po pár vteřinách zkazili ZVLÁŠTNÍ a ZBYTEČNĚ vyhrocenou trapnou bitkou, která měla být vtipná... Ale za mě to vtipné nebylo, jen jsem si říkal panebože a jsme doma :| Ne aby z toho byla zhroucená a smutná že je Hulk, ona je chvíli z toho mimo a neví co dělat, ale to je ono! Jenom CHVÍLI! Pak už dělá jako by to byla úplně normální věc a hází vtípky :/ Nemáme vysvětleno proč je teda při vědomí ve své She-Hulk podobě.. Absolutně nechápu proč je v hodně věcech lepší jak Bruce a proč si z něho dělá srandu? To jakože existuje girlpower nebo co?? Na jednu stranu musím trochu uznat že i když je to 12+ tak se snaží o nějaké dospělé vtipy, jako je například to jestli to už Steve měl nebo například fakáč tady slečny Jennifer Walters 😎 Nevím noo. Uvidíme co nám nabídne další epizoda. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se dalo čekat, seriál čelí review-bombingu, ale nezaslouženě. Očekávání jsem neměl velká s ohledem na zvěsti o chaotickém natáčení, ale nakonec jsem mile překvapen. Je to vtipné, není to přehnaně feministické, ale nebojí se to sázet na silnou ženskou hrdinku, triky nejsou doladěné, ale jsou lepší, než jsem se původně obával, odsýpá to a umí pobavit. A bonusem je odpověď na letitou otázku - Je Kapitán Amerika panic? ()

Prokop_Buben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda je v podstatě jeden velký flashback, krásně vysvětlující okolnosti. Tatiana Maslany v hlavní roli právničky Jennifer Walters je skvělá. To, že právě ona promlouvá přímo k divákům, je po vzoru Deadpoola tou vtipnou stránkou. Není však tak hubatá jako žoldák s rakovinou. Mark Ruffalo jako Bruce Banner nezůstává pozadu, ale oba dokáží předat i emoce vážnějšího typu. Jelikož více postav se v epizodě moc neobjevuje, stojí a padá všechno pouze na této nazelenalé dvojici. Co potěší každého věrného fanouška, jsou samozřejmě odkazy na předchozí filmy. Zde mají tyto reference i zajímavý přesah, respektive dovysvětlují některé věci. K vizuálním efektům nemám větších výtek. Snad jen do očí bijící záležitost s proměnou účesu She-Hulk. V lidské formě má vlasy kudrnaté, zatímco v ,,gamma formě" jsou podstatně delší a rovnější. Nicméně to, že Blonski po proměně kompletně přijde o vlasy, taky vlastně nikdy nikomu nevadilo. Tak o co jde, že… ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Na stole v baru, který Bruce Banner (Mark Ruffalo) postavil, můžeme vidět vyřezaná písmena B. B. a T. S. Jde o iniciály Bruce Banner a Tony Stark. (spacemaster)

Reklama

Reklama