Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvel konečně vystrkuje hlavu ze zadku a servíruje něco dost odlišného, co už genericky nezapadá mezi zbytečně barevné infantilní srágorismy typu Loki. Hrdina, o kterém do teď minimálně u nás skoro nikdo nevěděl a přesto se jedná o tak pozoruhodnou postavu. Doufám, že tahle minisérie už bude trefou do černého. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špatný… běží to 1/4 hodiny a sere mě to. Naprosto nesmyslně se skládají scény (bizardní sekta v Německu) a v podstatě jsou neskutečně debilní (jako vážně neví co je za den s mobilem v ruce?). Místo toho, aby se scénář snažil vysvětlit co se děje, kupí se další nesmyslnosti/podivnosti. Tohle, že je Marvel? Tohle mě má navnadit na to se dívat dál? Tohle neaspiruje jen na debilitu roku, ale na debilitu celého Marvel světa. ()

Reklama

RobinPM100 

všechny recenze uživatele

Musim říct, pokud si to v dalších dílech udrží kvality prvního dílu, pak za mě zatim zdaleka nejlepší Marvel seriál, doposud to byla jedna sračka za druhou, Winter soldier, Hawkeye, Loki, samej shit, Wandavision byl koukatelnej počin, ale tohle bylo vyloženě cool. Isaac hraje lůzra, vedeného podivným vnitřním hlasem, zmateného, co je sen, co je realita, jaký je den nebo, kdo vlastně je on sám. Skarab v kapse, egyptský muzeum, trocha závanu Mumie, to celé v poutavém hereckém výkonu, minimum akce, přesto vše šlape a baví, jsem zvědav, zdali si to udrží kvalitu nadále. I vizuál Moon knighta je hodně dobrej, prostě o dost jinačí hrdina, než např příliš přímočarý Avengers, 5/5. ()

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Chudák Oscar Isaac mohl být novodobý Pacino, ale má příliš rád peníze, takže je z něho maximálně tak Pacino v Jack a Jill. Z toho jeho trapného pitvoření a tradičního marvelovského cringe humoru (přestože slibovali, že tohle takové nebude) jsem se chtěl zabít. Zbytek sterilní CGI rutina, která si invenci představuje tak, že při automobilové honičce pustí ironicky Wake Me Up od George Michaela. Na rozdíl od ostatních MCU seriálů tomuhle ale ještě dám šanci, protože několik dílů by mělo režírovat duo Benson & Moorhead, což jsou šikovní kluci. Ale moc si nenalhávám, že by se jim z té zavedené formule podařilo nějak výrazně vymanit. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, že si Marvel umí pohlídat diváckou kvalitu, není pochyb. A ani tento seriál nebude vyjímkou. Ale pilot úplně nepřesvědčil, že se tu odehraje TOP kvalita. Divočina ve skákání do jednoho a téhož děje a pak někde jinde, labilní chování hlavní postavy, místy až servilní CGI akce, především závěrečné minuty v muzeu a pak na toaletě- pohled do zrcadla a náhle baf, je tu Moon Knight.  Jediné, co zaslouží pochvalu je scéna ve výtahu. Tímto směrem měl pilot jít, připravit diváka na hlavní postavu a poodhalit, proč ty hlasy a záměna identity.  Jo a také chválím hlas F. Murray Abrahama. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Scéna z náměstí, ve které je Steven (Oscar Isaac) s Crawleyem (Shaun Scott), se natáčela v Budapešti na náměstí Imre Madácha. V tomto ohledu se může jednat o nechtěnou referenci. Imre Madách byl maďarský romantický spisovatel, básník a dramatik. Jednou z jeho nejslavnějších her je „Tragédie člověka“. (Kubaaa97)
  • Když si Steve (Oscar Isaac) projíždí zmeškanými hovory, objeví se zde i jméno Duchamp. Jedná se o referenci na Jean-Paula Duchampa, žoldáka a bývalého důstojníka francouzské cizinecké legie, který spolupracuje v komiksech s Markem Spectrem. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama