Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lenina má co dělat, aby zvládala svůj dvojí život. Bernard se rozhodne, že s Johnem prozkoumají jednu zajímavou divošskou tradici. Mondová objeví děsivou věc. (Netflix)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce ešte pomalšie ako naposledy, ale psychologicky uveriteľné, keďže emócie vyplavávajú na povrch. Niekto by chcel skúsiť niečo zo starého spôsobu života, ale ono to už proste nejde. Niekto by zase chcel prežiť  monogamiu s milovanou osobou, ale to je v novom svete nemožné. V podstate ide o jeden z najoriginálnejších milostných trojuholníkov, pričom tá márnosť v názve nie je vôbec márnym tvorivým rozhodnutím. ()

Tom10000

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Bernard se rozhodne společně s Leninou strávit obyčejné divšské rande. Mladá žena má sama veliké potíže rozhodnout se, zdali chce zůstat prostou Betou, či zkusí i více dobrodružství. Především však bojuje s pokušením vykašlat se na svoji společenskou roli a navěky se přimknout k Johnovi, její osudové lásce. I proto se Bernardovi velice straní, čímž akorát zvýší jeho podezřívavost. Sám Bernard nyní stojí na rozhraní mezi šílenstvím, touze po Lenině a zničení Johna. Divoch zase válčí s přáním na všechno rezignovat a nechat si odstranit emoce. A když už neví, co zkazit, rozhodne se provést převrat ve společnosti za pomocí Epsilonů, kteří ho začínají poslouchat. Světovou kontrolórku navštíví současný ředitel Nového Londýna. Schůzka dopadne velice zle: ve skutečnosti umírající dáma nic neovládá (...). 80 procent. Docela dobrý díl, jenž začíná kráčet mnohem temnějšími kouty než dosud. ()

Reklama

Reklama