Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná "feel good" bláznivá komedie, která stojí a padá na ztřeštěné Lauren Lapkus a šílených situacích. Snímek The Wrong Missy sice v rámci tohoto žánru téměř nikterak nevyčnívá, avšak pokud hledáte opravdu nenáročnou záležitost na volný večer, The Wrong Missy je přesně tím pravým. V některých momentech jsem se totiž vážně lámal smíchy. Dobrá práce! (Netflix) „You got to meet our neighbor, Barbara. She and her husband heard us going at it last night. They almost called security. They thought there was a little girl being tortured in here. You’re the little girl.“ ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opět další z řady šílených komedií se záměnou; konfrontací s něčím nechtěným či nepříjemným. Proto tu o trapné a rozpačité momenty není nouze. Snad kdyby nehnali postavu Lauren Lapkus až do tak šílených extrémů, dostalo by to vyšší hodnocení. Takhle musíte strpět dost šílené divadýlko, než se dostanete k pointě příběhu, který dopadne dost předvídatelně. Nic hrozného, ale ani nic výjimečného. Čistý průměr. 50% ()

Reklama

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Nu... Co na to říct... Dobrý studentský film. Špatný opravdový film. Pár dobrý joků tam je, jinak je to tak strašně moc stupidní, že fakt nejde dát víc než jednu hvězdu. Není to ujeté tím správným způsobem, je to vážně založené jen na wow efektech. A Lauren Lapkus hlavní role tohohle ražení nesluší. 25% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Upoutávka k filmu naznačovala, že půjde o hodně ujetou záležitost, která by ale mohla být dost humorná, a to bez nároku na další kvality. Bohužel si Netflix udělal další sračkový zářez (kdo tam ty magory platí?). Největší chybu vidím v obsazení Lauren Lapkus, která byla vším nepříjemná nejen hlavní postavě, ale především mě, divákovi. Myslím, že obsazení známou herkou z áčkových komedií by dopadlo lépe. A potom samozřejmě zpracování filmu samotného. Nejhorší ale je, že po filmu jsem si neřekl - byla to krávovina , a šel dál. Ještě dlouho po tom jsem měl dost nepříjemný pocit. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas si člověk musí šlehnout totální buranskou blbost z dílny Happy Madison. Tentokrát bez Sandlera. David Spade hraje hrozného ňoumu, který jednou na rande potká úplně šílenou ženskou. Když už si myslí, že z jeho života nadobro zmizela a on se seznámí s dokonalou kostí, při letu na Havaj zjistí, že noční můra ještě rozhodně neskončila. Většinu stopáže jsem se parádně bavil. 65% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama