Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opět další z řady šílených komedií se záměnou; konfrontací s něčím nechtěným či nepříjemným. Proto tu o trapné a rozpačité momenty není nouze. Snad kdyby nehnali postavu Lauren Lapkus až do tak šílených extrémů, dostalo by to vyšší hodnocení. Takhle musíte strpět dost šílené divadýlko, než se dostanete k pointě příběhu, který dopadne dost předvídatelně. Nic hrozného, ale ani nic výjimečného. Čistý průměr. 50% ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komedie, jakou jsem za poslední roky viděl. Lauren se ve své bláznivé roli zjevně cítí zjevně naprosto přirozeně, Davidova postava působí věrohodně. Dohromady tenhle kontrastní komediální recept funguje spolehlivě. Osobně mě šíleně navnadil už trailer, ale prozrazuje toho až zbytečně mnoho. Na produkci Netflixu nehorázně nadprůměrná záležitost. Dejte filmu šanci, zaslouží si být v červených. ()

Reklama

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost. Nevkusný paskvil, s hnusnou, vysloveně nechutnou, přehrávající, trapnou pizdou v hlavní roli, na kterou se nedalo dívat ani vteřinu, přičemž proti tzv. fekálnímu humoru v určitých primitivních komediích allá Santa je uchyl nic nemám, ovšem toto by zaseklo obraz i na TVdebbilov. Scénář šílený. Slintající, mlaskající, odbržděná, nadržená hujda po lobotomii, která honí péro stárnoucímu břídilovi v letadle, toť zábava par excellence! 59%??? Ty bláho! Asi stárnu. Výpadek ve standardní produkci filmů se v místním hodnocení odráží vcelku hrozivě. No ale proti gustu... Scénu, kdy ho vábí do vany z hlavu už asi nedostanu. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

CÉČKOVÁ KOMEDIE která do roku 2020 už nepatří. Čas Sandlerovkám snad už odzvonil, tak proč tento počin? Kdy to Adam pochopí, že on a jeho společnost vyrábí jen pro konzumenty po lobotomii? Spade v paruce celovečerák neutáhne. Přesto první třetina filmu jakžtakž funguje. Humor šokující ale ne fekální. Jenže pak se začne vařit scénář na nepochopitelném ději jako je hypnóza, náhlá trojka se spořádanou Ex nebo šilhavý přítel MILF zlodušky. Poté přijde jedno klišé za druhým a Rob Schneider... Co nechcete víc? 2,5* ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Standardní NETFLIX. A navíc tady máme bonus v podobě úžasně předvídatelného scénáře. Holt něčím se dnešní levičáci živit musí a když ovce čumí do prázdna, Netflix se hodí.Za mě sračka, David Spade prostě půl filmu neutáhne a Lapkus byla spíš napřesdržku. A začínám si myslet, že Schneider je kromě přehrávání a debilního pitvoření naprosto nepoužitelný. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno