Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zkrátka a prostě skvělý projekt skvělého divadla, které se možná i právě zásluhou pandemie dostalo konečně na výsluní a já jsem milionově vděčný, že někoho jako jsou právě Kozub, Čuba, Ferro a Polák na té současné komediální scéně máme, protože u málokterého českého výtvoru poslední doby se tak řežu smíchy jako právě u jejich mistrovské improvizace. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Improvizační sešns partičky z Míru mi moc nesedí a přijdou mi dost na sílu. I pitvoření Štěpána Kozuba mě nebaví vždycky. Ale u sKORO NA mizině jsem se bavil královsky. Ať si kdo chce co chce říká, drajv to má neskutečnej, hluchých míst jen málo, Kozub to spolu s Langošem táhne páradně, hlášky šustí (hlavně díky Kozubovi) papírem jen výjimečně a celá ta parta je strašně sympatická a fajn. Nakonec mi nevadila ani trochu nastavovaná kaše, kdy čtvrtej díl jsem snesl jako tako lepítko mezi "první řadou" a posledním pátým dílem, kterej doceňuju s každým shlédnutím víc. Když už to vyneslo balík a bylo třeba to trochu vyždímat, tak musím uznat, že to kluci vyždímali docela se ctí. Palba do vlastních řad (Suchánek, Kolečko a ostatní celebrity...) je třešnička na dortu a .... prostě je to super a dám si to rád kdykoliv zas a znovu. Čtyři brutálně udusaný zavaly. PS: akorát to bylo málo sprostý, já bych ještě připepřil... ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sled scének, které si dělají legraci z oblastních herců (poněkud méně) a z nadutých pražských hvězd (poněkud více). Minisérie reflektující současnou krizi s covid-19 je vtipná, svěží, neokoukaná (právě včetně oblastních herců) a dokonce má vývoj a pointu. To u dílka, které vzniká improvizovaně, aniž by bylo jasné, jestli se natočí další díl (pokud tomu budeme věřit), zaslouží obdiv. A hlavně si to pustit na youtube, protože to fakt stojí za to. SHRNUTÍ: I v době krize můžeš najít perlu. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Reference jsem měl na tento seriál velmi pozitivní, ale osobně jsme o to více zklamán. Vulgarismy mi nevadí mnohdy skvěle rozseknou danou situaci, ale hlavní potíž je slabší děj. Děj je uzavřen do divadla, kde se řeší stream a pořád "máme až moc peněz" potažmo "máme minimum peněz". Samotné scénky jsou až příliš přehrávané a tak uvadá i vtip. I tak jsem se občas solidně zasmál, ale jak říkám zklamání. Slabé 3z5 a vážně jsem zvažoval jen 2*. Po 4.dílu jsem už neměl sílu na pátý. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Štepán: „Já jsem rozvinutý jak německý průmysl, do...“ Áno, veľa, veľa vulgarizmov. A áno, za normálnych okolností by som nedala viac ako tri hviezdičky. Lenže ja som si „sKORO NA mizině“ pozrela až v roku 2023. A musela som sa pocitovo vrátiť do toho šialeného korona – obdobia, keď sme sedeli doma za zatiahnutými žalúziami a čakali, čo nás vlastne čaká. V tom čase by som určite divadlu Mír poslala nejaké peniaze na účet. Takže konštatujem, že hoci to bola trochu prízemná zábava, presne vystihovala toto obdobie. Snáď ho už nezažijeme! Českí chlapci, toto sa vám podarilo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • Když řekne Jirka Štěpánovi, že spolu byli v dole a recitovali Bezruče, tak tím odkazuje na epizodu Zával (2020). (Duoscop)
  • Na konci epizody zazní píseň „Fotky z výletu“ od Nedivoč. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama