Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na svou dobu neskutečně překvapilo a bavilo od začátku do konce. Námět s koronou, která udělala hercům čáru přes rozpočet se povedl na výbornou a to všechno doprovází skvělé vtipy se skvělým obsazením, které si ze sebe umí udělat srandu. Z této tvorby je znát upřímnost a srdce, jen škoda, že si to trošku od šesté epizody pokazili. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

k téhle koronavirové sérii sem se dostal až teď a pobavil sem se náramně. Kozub a spol. si jedou to svoje a ve spolupráci s Langošem a nakonec i Rychlým,Rosenbergem,Neužilem,pražskou pičou Kolečkem a Langošovou ženou Adélou to posouvají ještě o level výš.Bylo fajn vidět, že je t v takhle blbé době bavilo, mohli si dělat co chtěli a nebyl pro ně problém si udělat srandu sami ze sebe...80% ()

Reklama

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Vulgarismy nemusím, takže jsem Kozubovu stylizaci vydýchávala docela dlouho, navíc se častým používáním rychle okoukala. Naštěstí sKORO NA zdaleka není postavená jen na tom (a jen na něm), tudíž bylo možno se kochat výkony nejlepšího herce malých rolí, výpomocí Pražáků, zjistit co znamená tresť, zafárat do dolů ... a taky Kolečko hezky předvedlo, co je zač. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné, první díl je lepší než druhý. Třetí mě ještě čeká. Vtipy a narážky opravdu pobaví, Langoš je prostě komediální herec čím dál více. Reální partneři jsou i partneři v sitcomu (Gondíková, Merkner) - Merkner je těžce v piči, ze své alternativně založené manželky, jen ten záběr beze slov říká vše :-D. Pro vulgarismus se nejde daleko, ale je toho dost i na mě a to jsem Ostravak. EDIT: Třetí díl dovršil první vlnu korony, ale na podzim začala druhá a tím pokračuje i seriál. Bavili mě i další díly, zatím poslední je na "šachtě" s Vašutem :-): "Sto roků v šachtě žil, mlčel jsem..." ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostravská partička společně s Jirkou Langmajerem, Kolečkem, Suchánkem atd…napsali a natočili velmi slušný miniseriál, který nám nabídne slušnou porci solidních hlášek, humorných situací ale i trapných momentů – nicméně v této nelehké době, ve které se natáčelo, si všichni zúčastnění zaslouží palec nahoru a velké díky všem, kteří na to poslali své peníze. Kozub pecka, Langmajer taky – zbytek slušný. Poslední díl se Závalem a „Lidl“ Vašutem nejlepší z celé dosavadní pětky. Už se těším až si na ty „ostravské kokoty“ zajdu „na živo“… ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama