Reklama

Reklama

Natočeno podle neuvěřitelně skutečného příběhu, film osvětluje i ta nejtemnější místa. Po záchraně mladého chlapce před nelítostnými obchodníky s dětmi se federální agent dozví, že chlapcova sestra je stále v zajetí, a rozhodne se vydat na nebezpečnou misi, aby ji zachránil. Když se mu krátí čas, dává v práci výpověď a vydává se hluboko do kolumbijské džungle, nasazuje svůj život, aby ji osvobodil od osudu horšího než smrt. (bianci)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Recenze uživatele Karlos80 pobavila. Ne každé dezolé tomuhle filmu sedne na lep. To by se mělo nějak využít.

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

já nic nesypu, tohle jsou lidi kteří se objektivně přidali k Melovu boji s pedowoodem. To nejsou žadna jmena která bych si JÁ na koleni vymyslel, jejich vyroky si muže kdokoliv kdo nema jako ty, nebo Dadel rozum na urovni hmyzu klidně dohledat. Tvoje názory jsou naprosto irelevantní a vůbec ničim podložené, ty jsi prostě jenom dement co věří že to je cele hoax. Jako pedofil jsi to moc nevyhral, ale natvrdlej blbej pedofil to se ti muže vymstit, dej si bacha Shite.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Se mi líbí, jak Cooller sype jména těch herců, jak na běžícím páse a schválně si vybírá ta zvučná jména. Pochybuji že velk ávětšina herců, ví o tomhle filmu a i kdyby o něm věděla, teď řeší něco jiného a né nějaké smyšlené laboratoře na znásilňování dětí. 

na příspěvěk reagoval Cooller, Dacsus

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

joker30

Mel chce udajně udělat 3dilny dokument co jsem pochopil a bude mu v tom pomahat opět Caviezel, Wahlberg, Kutcher a nejspiš se přidají i dalši. Momentalně tyhle celebrity hazí špinu na Oprah Winfrey kde se v ty jeji škole v Africe maji ty děti "vybirat" pro další zrpacovani. Děje se toho hrozně moc a žadna media to nezpracovavaji..., nebo jsem takové nenašel bohužel, takže najdeš jen dohady a vyroky celebrit. Oficialně neni nic potvrzene myslim, ale naprosto věřím že další snimky budou následovat. Teď se k nim přidal i Denzel Washington a Ice Cube.

co se tyka namětu ze sound of freedom, Angel studios chystají dokument (triple take) kde bude cela tahle operace rozebrana včetně těch dalšich lokaci kde simultaně došlo k zachraně dalších obětí co ve filmu nebyli. O ničem dalšim zatim nevim

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Ahojte. Mam otazku a budem rad ak mi odpoviete. Dopocul som sa nieco ohladom tejto temy a Mela Gibsona. Resp. vraj vydava dokument o tejto teme, ale nasiel som iba tento film, ze ho propagoval aby si ho ludia pozreli ale ohladom tej dokumentarnej serie ziadny konkretny odkaz.  Je toto teda ono? alebo Mel toci este nieco popri tomto filme dokumentarne?

na příspěvěk reagoval Cooller

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

je velkou ironií, že se do diskuze k filmu o pedofilii zapojuje uživatel "Kastrátor", který jen rok nebo dva zpátky opustil krim, kde si odpykával 2 nebo 3 roky právě za "lásku k dětem", konkrétně pedofilní stalking v naprosto tom samém duchu, jak ho známe z dokumentu V síti, tenhle náš čsfďácký pacient je ten samý typ "člověka" jako ti pánové v dokumentu s rozmazanými ksichty a právem za to seděl;) To jen ať víte, s kým máte tu čest, vážení...

na příspěvěk reagoval Dadel, CreepyJoe

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bohužel "reklama" ať už z té nebo z té strany udělala svoje. Caviezel dobrej, ale film povrchní nuda bez jediného výraznějšího momentu. Z tohohle si Polskej Small World dělá trhací kalendář.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Tak jsem viděl asi čtvrtinu toho zázraku a bohužel, je to sračka, soudruzi. Proto jsem taky viděl jen čtvrtinu, že jo. A kvůli téhle dementnosti se dnes tolik lidí čílí? No potěš koště. A ten Kojla tam, ten si vyloženě říká o to, aby ho někdo milosrdně umlátil lopatou. :-)

Panebože za co?

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Dadel

Ak tu v to niekto vobec veri, stale bude blizsie k realite ako ti co veria v moznost zmeny pohlavia, nevinnost Bidenovcov, opodstatnenost vakcinacie, prirodzeneho povodu covidu-19, v to ze obvinenia voci Trumpovi boli opodstatnene, blabla.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Cooller

Se mi líbí, že tobě stačí dát jen kusé informace a zbytek si tak nějak dovytvoříš sám. Komunikovat s tebou je zábavné :) 

na příspěvěk reagoval Cooller

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

vzhledem k tomu že pro tebe je všechno konspirace a za relevantni zdroje považuješ woke media vedená lidma co sotva sestaví větu, natož aby ji srozumitelně artikulovali, mně vubec nepřekvapuje že považuješ propagandu jedne z valčicich stran jako směrodatnou. Ve tvojí hlavě UA nejspíš na plne čaře vyhravá i když existuje mnoho nezavislých zdrojů včetně např. Scotta Rittera, co uvadí věci na pravou míru.
Pravda tebe a podobně nemyslicí pedofilní individua bohužel nezajima, jsi tak zaslepen svou zvracenou ideologii a vizí nebinarniho světa že nevnimaš fakt že většina toho světa k tomu má oičividně velký odpor. Jak jsem ti už řikal Shite, vrať se zpět do stínu dokud ti to je umožněno, pro lidi jako ty v novem světě místo nemame.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

to že jsou tu stále u moci vlastizradna hovada bez kousku sebereflexe na faktech nic nemění. Oni na rozdíl od tebe maji nejspíš přirpavený nějaky triskáč který je odveze do bezpečí pokud se zde situace vuči nim vyhrotí do extremu.

Já taky schvaluji "ruskou invazi" na UA a jsem plně pro trest smrti za vlastizradu a Fiala se svojí vládou jsou ukazkový vlastizradci co si takový trest jednoznačně zaslouží. Mysliš že se těch lidi bojim protože se snaží z nevinnych udělat na exemplarnim přikladu zločince kterýma očividně nejsou? Zapomeň.

P.S: Jestli chceš sepsat trestni oznamení jestli doufaš že budu sedět taky sežeň si na to radši pravnika ;)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

už dávno začala jen to trvá nějákou dobu a v nesuverenní kolonii jako je ta naše se to bohužel projeví až to nabude plneho rozsahu v mocnostech ktere náš stát ovladají. Být tebou se moc netěším, nejen tvoje přispěvky a to nejen v teto diskusi víc než jasně nazančují že jsi pedofil, až to dojde k nám čekají tě krušené časy Shite.

lidi už vás zrvacenejch kretenu mají jednoduše dost. Nějak se s tim smiř a vrať se zpět do stinu dokud ještě mužeš ;)

DeSantis signs 4 bills restricting LGBTQ+

Wave of anti-LGBTQ laws passed across country

fight between anti-LGBT protesters and supporters at school meeting

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

Dadel

nikdo tu neni tak vypatlanej jako ty neboj. btw co řikaš na tohle se svým IQ veverky ty špino hajici zločiny na dětech stylem "kOnSpIrAcE KtErÝM VěŘi IdIoTi". Už aby začala čistka kamarade, nemužu se dočkat.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

titto

titto (hodnocení, recenze)

Dadel

To zmizelo, protoze prisel pokyn z Bruselu, ze ten film nesmi bejt videt na uvodni strance :-)

na příspěvěk reagoval Dadel

Uživatel Kucca smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama