Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (135)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sračková zábava s Johankou Wickovou, která jak je zvykem, nechytne při přestřelce ani jednu kulku do bicepsu, natáhne jedno tunový pancéřovaný křižník, oddělá dvacet vycvičených sia mariňáků vybojovaných v ultra těžkých podmínkách na přežití, v nebezpečné ledové divočiny bez jídla a možnosti se vysrat jinak než do petky, a v nepřetržitém speciálním vojenským režimu. Furt málo ? Vyzáblá taiwanka co merkuje japonskou mafii, krvežíznivé upíry, psí androidy, tisíce morčat, karate zebry, fialové liliputy, cosplayere Elona Muska a strýčka Bena, živého Kita a pana Brambůrka. A samozřejmě na jedno nabití zásobníku, s jednou rukou, a druhou obvázanou k noze. Jo jo, nechápu kdy to ty tvůrce už prestane bavit obsazovat tyhle mužatky, co otočí držku o 180° i Samueláče z Džeksnů.. **Protéžé se nad tím hezki honí** ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Velká škoda, že je tento film výborný především jen tou špičkovou akcí. Ten zbytek je takový divný slepenec, který mi moc nepasuje do nějakého celku. Příběh to má obyčejný, ale ten scénář a postavy? To už je horší. Magie Q je na tom ještě dobře, stejně tak jako Michael Keaton, který mě zde po herecké stránce bavil. Horší je to ale s jejich postavami. To „kočkování“ Magie s Keatonem mě zde docela iritovalo. Zápasili spolu, pak se bavili u večeře, poté opět se málem zabili, poté spolu spali atd atd …. Jako kdyby byl film pojat nadlehčeně, tak ok, ale takto se to tvářilo vážně až to bolelo. Jackson zde docela pobaví, párkrát ukáže tu svou komickou grimasu a tak. Robert Patrick je zde úplně zbytečný. No a abych to jen nekritizoval, tak ta AKCE – to byla opravdu lahůdka. Martin Campbell stále umí! Bylo jí zde tak akorát. Takže mě mrzí, že tu byl zvolen pitomý scénář a divně pojaté postavy. 5% dávám za postavy, příběh apod a 50% za výborné akční sekvence. Takže aspoň je z toho koukatelný průměr, bohužel jen na to jedno vidění. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Film kde si hlavní hrdinka hned dvakrát zkrátí vlasy a před tím ještě jednou. A vždycky z nějakého důvodu!! Jinak slepenec filmů , které jsem již viděl (a byli lepší než tohle) se zápletkou a s dialogy , že i mupeti mi přišli jako akční nindžové a rozumbradi. Takže nakonec  největší pecka je ta prověšená džízka na T-1000, která mu jen stěží zakrývá pupek. -- Tohle je ixtá variace rádoby akčního něčeho tak trochu do nikam. To je fakt tak těžké v tak konkurenčním prostředí jako je holywood vypotit dobrý scénář, nebo jsou scénáře dobrý , ale producenti jsou do jednoho sebedestruktivní nešťastníci a tak si je upravují dle - čeho vlastně? ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Protégé je úplně v klidu pohodová oddechovka s ženským Johnem Wickem v hlavní roli, kterou zde hraje pěkná a zkušená Maggie Q, ale mě tu zaráží fakt, že celý film nevyznívá ani tak béčkově jako spíše, že připomíná jakoby se jednalo už o pokračování, tedy druhý díl, kterému chybí troufalost jedničky (což je doslova letošní druhý Zabiják & bodyguard), ve kterém shodou okolností také hraje Samuel L. Jackson. Jinak akce je výživná a Michael Keaton si to tu dost krade pro sebe svým hereckým umem, jediné co, tak ta nesmrtelnost hlavní postavy, což je ale v dnešní době v tomto žánru už naprosto běžná záležitost. Čisté 3* ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že som videl úplne iný film, než všetci ostatní – tak nadhodnotené mi príde aj toto priemerné hodnotenie na ČSFD. Možno trochu wishful thinking smerom k režisérovi, ktorý má svoje najlepšie výkony dávno za sebou a v poslednej dobe prichádza skôr so zabudnuteľnými, alebo priam zlými kusmi. Protégé je úplne zbytočný a nevýrazný film so stokrát prevarenou primitívnou zápletkou, nesympatickými postavami, nechutnou romancou a zvratmi, pri ktorých som párkrát vyprskol smiechom. K záverečným titulkom som sa vyslovene prebojoval cez zatvárajúce sa oči. Na netflixovskú Kate sa to nechytá ani náhodou, a to ani tá nie je žiadnym akčným Občanom Kaneom. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama