Reklama

Reklama

Mrazivá past

  • USA The Ice Road (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlé oblasti severní Kanady dojde k sesutí těžce přístupného diamantového dolu. Zůstane v něm uvězněna skupina horníků, kterým postupně dochází kyslík. Jedinou jejich nadějí na záchranu je tým v čele se zkušeným řidičem kamionu (Liam Neeson) schopným překonat nebezpečnou cestu přes zamrzlý oceán. Tuto takřka nemožnou misi komplikuje nejen ohromná vzdálenost a prudká bouře, ale také postupující obleva. Nic z toho se však nevyrovná jejich hlavní hrozbě... (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (239)

dom156 

všechny recenze uživatele

Klasický akčnák, kde vlastně vybočuje pouze velmi otravný a nesmrtelný záporák, který mi dost výrazně brnkal na nervy. Což je dvousečné, jelikož herecky zahráno dobře, ale po stránce scénáře až moc přehnané. Kdyby se mě někdo zeptal, zda bych Mrazivou past doporučil, musel bych sdělit negativní stanovisko. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mohlo to dopadnúť podstatne horšie, plusom je relatívne zaujímavý nápad, pekné prostredie, mínusom pozitívny rasizmus ako sa to v dnešnej dobe nazýva, aj keď je pravdou že väčšina ťažobných spoločností zvysoka kašle na bezpečnosť svojich zamestnancov a ide im iba o zisky. Tera nielen ťažobným spoločnostiam. Aj z úcty k Liamovi Neesonovi neznížim hodnotenie za presne adresované rasistické poznámky, už toho bolo dosť ale niekomu to náramne vyhovuje a preto to tlačí takmer všade. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto o polední pauze. Při sledování jsem si vzpomněla na jeden starší film, kde kamiony vezly trhaviny džunglí. Těmi náložemi se měl uhasit oheň, tuším. Nápad se zamrzlým oceánem se mi líbil. Ta jízda byla dobře natočená. Chvilkami mě z toho mrazilo v zádech. Jsem ovlivněná tím, že mám ráda Liama Neesona a Laurence Fishburnea. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Hloupý film, ve kterém praskající led pronásleduje jedoucí kamiony, aby se praskání následně na poslední chvíli zastavilo u jejich nohou, řidiči si řeknou pravidlo o diverzifikaci rizik, aby je při první příležitosti porušili, ale vrcholem stupidity je noha uvězněná ve smyčce ocelového lana napnutého mezi dvěma auty. A to jsme v první třetině filmu. Takové srágoroviny se v devadesátých letech laserovaly rovnou na DVD a posílaly se přímo do videopůjčoven. Ztráta času. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Za Vánoční prémie udělám pro firmu cokoliv!" Pokud divák vypne mozek, tak má poměrně slušnou šanci si tuhle záležitost s Neesonem užít. Mě se to docela povedlo. V Ledové silnici (kdo tomu zase dal tak stupidní název) se stále něco děje a našeho hrdinu nedokáže zastavit ani nepřiznaný firemní terminátor. Náklad doručen, horníci zachráněni, šéfové dolu doufám potrestání. Škoda jen toho sympatického bráchy :( Ten umírat určitě neměl. Ale jinak jsem si tohle béčko užil. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Film je venovaný zosnulému scénografovi Arvovi Greywalovi, pre ktorého bol tento film posledným projektom. (koba)
  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout jiných typů kamionu Kenworth, a to například v cca 2/3 filmu, kdy kamiony vyjíždí ze zmrzlého jezera do kopců a jsou pronásledovány skůtry a SUV – zde to jsou starší typy. A naopak při jízdě po druhém zmrzlém jezeře jsou to již o generaci novější typy s výrazně jinými předními světly. (Pazdi)
  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout objevujících se a následně mizejících řetězů z hnacích kol tracků. (DJMaroko)

Reklama

Reklama