Reklama

Reklama

Epizody(56)

Obsahy(1)

Královna Qing Qiu, Bai Feng Jiu, je jedinou červenou liškou s devíti ocasy na světě. Jednoho den je Feng Jui napadena divokým démonem, když provádí kultivaci v horách a je zachráněna nebeským císařem Dong Huou. Vděčná a s pocitem dluhu, Feng Jiu doprovází Dong Huu, aby porazil démoního Pána. Jak čas plyne, Feng Jiu si začne uvědomovat, že její vděčnost vůči Dong Huovi se mění v lásku. Dong Hua bohužel na dlouho zapomněl, co je to láska. Ačkoli i nejchladnější srdce se může časem rozplynout, budou k propojení těchto dvou srdcí stačit tři životy? (Katka232)

(více)

Recenze (3)

alisek87 

všechny recenze uživatele

Během karantény jsem zhlédla celou sérii, trochu pomalejší rozjezd a konec je zase zbytečně uspěchaný, ale musím říci, že mě to fakt bavilo. Hlavní hrdinové mají neskutečnou chemii a jejich společné scény jsou geniální. Člověk se zasměje, uroní pár slz, závěrem, kdo má rád čínské drama, tohle je další, které by měl vidět. ()

Katka232 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem celou sérii. Vřele doporučuji. Bohužel pouze s anglickými titulky, ale toto dílko je naprosto skvělé. Jen je potřeba vidět i předchozí sérii San sheng san shi shi li tao hua, aby se v tom člověk zorientoval. ()

Reklama

Faramir 

všechny recenze uživatele

Nedoporučuji tento seriál sledovat před zhlédnutím Eternal Love, který mu dějově předchází. Už při druhém dílu jsem si uvědomil, že se v postavách a lokacích ztrácím, a tak jsem jej na čas odložil k ledu. Vrátil jsem se k němu až po Eternal Love, do kterého jsem se opravdu opravdu zamiloval (spíše než do seriálu, tak do hlavní hrdinky ☺). Celých prvních 20 částí jsem vydržel hlavně proto, že jsem se těšil na návrat mé milované (no a pak taky kvůli Dilrabě). Pozitivně hodnotím, že se podařilo ponechat obsazení většiny postav, Barona Chena mám rád z Bitvy skrz nebesa, takže mi v roli Zhe Yana nevadil, jen mi není jasné proč chlapce Ah Li hrálo děvče, ale asi proto měli tvůrci nějaký důvod. Co se týká hodnocení, 4 * dávám se zavřením obou očí, myslím si, že ELoD je ve srovnání s EL hodně přeceňovaný (hodnocení na MDL 8,6 ku 8,8). Můj dojem je, že je o dost slabší. V jednotlivých životech bylo spousta zbytečné vaty a seriál tak nějak neodsýpal. Navíc jsem v něm objevil minimálně jednu logickou chybu - když hlavní hrdinka s démonským lordem spadli do údolí, bylo jasně řečeno, že dostat se z něj vyžaduje buď čekat na otevření brány 60 let nebo velmi vysokou úroveň kultivace. Po půl roce, kdy jsou oba "uvězněni" v údolí jej hlavní hrdinka stále nemůže opustit, ale démonský lord si chodí tam a zpět jako by se nechumelilo (a to tam chumelí skoro pořád ;-) ).Takže ano, nebylo to špatné, ale do mé topky tento seriál patřit nebude. ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama