Reklama

Reklama

Na nože: Glass Onion

  • USA Glass Onion: A Knives Out Mystery (více)
Trailer 3

VOD (1)

Proslulý detektiv Benoit Blanc vyrazí do Řecka rozmotat spletitou záhadu, ve které figuruje jeden miliardář a nesourodá parta jeho přátel. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (588)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První Na nože na mě fungovalo z velké části díky castingovým trefám do černého. Druhý díl nabízí hodně  nesympatické podezřelé, kteří mě první hodinu vyloženě štvali. Naštěstí druhá půlka sešlápne plyn, naplno vytěží Benoita Blanca a začne se vysvětlovat. První polovina opravdu na pěst. Druhá téměř zase skvělá jízda jako v Jedničce. Craig si to zase neskutečně dává a tentokrát je ON opravdu hlavní postavou. Klidně můžou tvůrci zkusit i další díl. Rozhodně bych se nebránil. 70% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Člověk 70 minut čeká, než dojde na pořádný twist, který hříčku povýší o level výše (a na ten moment dojde), jen aby se to na konci zvhrlo v (minimálně na můj vkus) příliš stylizovanou dohru o příčině a následku. V rámci hravých detektivek je každopádně pořád Glass Onion výrazný nadprůměr, jednička ale byla atmosférou někde trochu jinde, blíže klasickým detektivkám a i Blanc mi přišel o něco lépe uchopený. Pokud se ale povznesu nad to, že to zkrátka není to samé, co první díl, vychází mi z toho pořád hodně slušná žánrovka. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $40miliónov║ Tržby USA $13,280,000║ Tržby Celosvetovo $13,280,000▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Do kelu prvú polhodinu si tukáte na čelo, že na čom toto vlastne frčí. Úplný haluzný miš maš, herci ako na tripe, dokonca dosť otravný, až sú obavy čo ďalšie takmer dve hodiny môžu priniesť, keď to bolo tak vychvaľované!? No ale príchodom na zbohatlkov ostrov sa to rozbehne do správnych "detektívnych" koľají. Naberie to na správnych obrátkach a tie niečo cez dve hodiny ubehnú ako voda. Neskutočná gradácia s flashbekami. Na černošku Janelle Monáe sa pozerá dobre, je veľmi sympatická a v konečnom výsledku aj najviac strhne.  /80%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

O triedu nižšie ako prvý prípad. Čo je stále celkom slušné hodnotenie. Glass Onion poteší svojou štruktúrou, kedy zrazu začneme sledovať udalosti v retrospektíve, avšak samotné rozuzlenie neprekvapí snáď ničím. Dokonca ani tým, akým spôsobom bude vrah potrestaný, tam by som dokonca onú pomstu považoval za dosť veľký prečin voči úcte k umeniu. Problémom je aj to, že všetko sa rozbehne až v tretine stopáže, čo je pri takto dlhom filme dosť problematické. Herci sú všetci fajn, ale vyložene nikto neohúri. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Přestože mi byl film celkově sympatický, příjemně se mi na něj koukalo a od samého začátku jsem se do něj "zažrala", po rozmotání zápletky jsem trochu neuspokojená. Nevadí mi ani tolik, že charaktery byly trochu plošší, že tam ta původní atmosféra nebyla, a že to ani herecky nebyl bůhvíjaký koncert. Zklamáním pro mě bylo spíš zakončení... po jedničce jsem si představovala prostě něco fikanějšího. 3,5* ()

Galerie (347)

Zajímavosti (28)

  • Jessica Henwick si myslí, že svoju rolu Peg dostala z morálnej povinnosti a nie pre herecké schopnosti. S režisérom Rianom Johnsonom sa strela už niekoľkokrát na projektoch, ktoré robil, no nikdy je neobsadil. Jessica má pocit, že tentokrát jej to všetko vynahradil. (Arsenal83)
  • 6. října 2022 Netflix oznámil, že uzavřel dohodu o uvedení tohoto filmu na týden do kin, počínaje 23. listopadem. Film byl uveden do přibližně 600 kin v USA a zahraničí. Jedná se o první film od Netflixu, který byl uveden do 3 distributorských sítí kin – AMC, Regal a Cinemark. (Updated_Cake)

Související novinky

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

28.05.2024

Detektiv s výrazným jižanským přízvukem, Benoit Blanc, se vrací řešit nový podivuhodný případ... svůj zatím nejnebezpečnější. Jak už bylo dříve avizováno, z chválené detektivky Na nože režiséra Riana… (více)

Rian Johnson už pracuje na třetím Na nože

Rian Johnson už pracuje na třetím Na nože

16.10.2023

Režisér a scenárista Rian Johnson (Star Wars: Poslední z Jediů) zaznamenal se svou detektivkou Na nože takový úspěch, až to vedlo k akvizici práv Netflixem a objednání hned dvou pokračování. To první… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama