Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

Gamebler odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju vesmírnou tématiku. Nejspíš proto jsem to vydržel celé. Bohužel jsem byl akorát počas celého seriálu neuvěřitelně nasranej. Nechápu jak mohli na tak důležitou misi vybrat tu nejvíc psychicky nestabilní posádku co se našla. Zároveň tam po nekolikaletem treninku spolu na té lodi akorát snaží snad až schválně vzajemně nasírat a ojebávat. Drama příjde hrozně umělý. Charaktery radikálně zmení osobnost kvuli tomu aby se mohly hádat celou epizody s nekym a další epizodu jsou zas ti nejmoudřejší když sledují jak se jiný 2 členové posádky hadaj. O te casti ktera byla na zemi radši nemluvim to už vubec nemám slov a často jsem skipoval. Celej serial vubec nedává smysl a je mi líto že odpad jako tento seriál vyšel na svět. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Pro mne, asi největší seriálové překvapení tohoto roku. Čekal jsem, že si dám jen první díl a pro nudu, to pak nejspíš vypnu, ale stal se přesně opak. Nenudil jsem se ani minutu. Všichni, ale opravdu všichni herci, mě v tom neskutečně baví. Obzvlášť, ty z posádky, co míří na Mars. Takhle sehranou partu herců, jsem již dlouho neviděl. Vždycky jsem si myslel, že životní rolí pro Hilary Swank bylo " Million Dollar Baby ", ale teď, už si myslím, že je to " Away ". Jasně, je to výborná herečka, která nám to dokázala i v jiných filmech např. " Kluci nepláčou ", ale tahle role jí sedí možná úplně nejvíc. Možná je to film, který osloví víc budoucí kosmonautky než kosmonauty, ale to je vcelku jedno. Kdo má rád Sci-fi a nevadí mu rodinné drama, tak ho třeba tenhle seriál osloví, tak jako mě. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukáno den po oznámí ukončení seriálu. A jsem za to rád, protože kvůli postavám a vůbec námětu bych se díval i na druhou řadu. Takto budu ušetřen hodinám nudy a pár minutám zaujetí. Vztahové scifi, kde je věnován hlavní prostor vztahům s opuštěnými členy rodiny na Zemi. Bohužel jsou ty vztahy udržovány brutálně dementní komunikací se Zemí. kdy si polovinu dílů telefonují a druhou píší zprávy. A to i v situacích, že je pár hodin do startu rakety a musí se dát vědět kapitánce, že její manžel prodělal příhodu. Nebo, když se chystá další náročná operace ve vesmíru, tak je dobré se nejdříve trochu rozrušit osudy své dcery. Tohle prostě nemůže nikdo myslet vážně. Bohužel těch hovadin je v seriálu plno. Aby byl dramatický, řeší se různě komplikovaně logicky prosté věci. U dobrého scifi, kde jsou zajímavé nápady, diváka v ideálním případě ani moc nenapadne klást si dotěrné otázky. Tady jsou takové otázky na denním pořádku. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Slabé veľmi slabé. Celé to pripomína skôr drámu ako vesmírnu výpravu. Určite by divák čakal viac a to odzrkadľuje aj to hodnotenie na tejto databaze a mnoho komentárov ľudí ktorí to možno ani nedopozerali. Fakt, desiat epizód je veľa a niektoré som viac menej pretrpel ale seriál som nakoniec dal. Jeden z najslabších hraných seriálov na netflixe. Aj to herecké obsadenie každej ľudskej rasy bolo na smiech. 2* ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Koment po 1. dílu: představte si Camerona nebo Scota a zamíchejte do toho tak jde čas, ulici nebo ordinaci v růžovce nebo nějakou jinou píč.vinu.....nééé.... ještě jinak..... pusťte větrák na 3tis otáček pak se vyserte do dlaně a mrskněte to přes něj a řekněte "Rembrandt"........1*za žánr a ty paracitový výlevy si vylejte do výlevky......a jako chápu že v dnešní době přijde před nějakou komisi retardovanej kretén a řekne : "Já ci naočit fify".... a voni mu ty peníze na to daj! ...páč sme přeci :multikultičupasupakorektnostsamasoběpohlavědoprdele!...... a malá technická: v zero G musíš mít tunu Lybaru abi ti vlasy drželi jako na zemi. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama